En vej til at få mere af dét du længes efter

DoTERRA

Især til dig, der er coach, terapeut, behandler og arbejder med mennesker

For nyligt er der sket noget stort i mit liv. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig så fuld af lykkebobler og inspiration.

Dét, der helt konkret er sket, vil jeg rigtig gerne dele med dig. Og husk, hvis du ikke har lyst til at høre mere om det, så bare hop videre og nyd din dag.

I august valgte jeg at blive en del af DoTERRA, der er en en verdensomspændende Network Marketing virksomhed, som på smukkeste vis, og med respekt for mennesket og naturen dyrker, udvinder og sælger de reneste æteriske olier, som har terapeutisk virkning.

Olierne bliver dyrket på de mest frugtbare steder rundt omkring i hele verden, hvor ALLE ansatte arbejder under gode arbejdsforhold.

Olierne er helt rene. De indeholder ingen kemi, ingen parfume og de er ikke fortyndede. Derfor kan du både indtage dem og bruge dem udvortes.

Derfor er jeg med i DoTERRA

Jeg vidste intuitivt, at det her var noget jeg ville. Mest af alt fordi produkterne i den grad tiltrak mig. Men også fordi jeg er ret vild med den måde deres forretning er opbygget på.

Jeg har naturligvis undersøgt en hel masse om firmaet. Og der er samtidig flere som jeg har tillid til fra mit netværk, der også er en del af DoTERRA.

Da jeg selv har stress i bagagen, var det naturligt for mig at starte med at bruge nogle af de olier og kosttilskud, der er gode til at reducere stress. Hvis du ikke har set det endnu, kan du læse mit seneste blogindlæg om det HER >>>

Dét jeg oplever i dag – efter relativ kort tids brug af olier og kosttilskud fra DoTERRA – er et stort løft i energi og livskvalitet. Hånden på hjertet så har jeg afprøvet mange forskellige kosttilskud i tidens løb. Men de her kan altså noget særligt.

Er du selvstændig behandler, coach, terapeut eller lignende?

Og har du – lige som mig – lyst til at flette noget nyt og meningsfyldt ind i din forretning?

I øjeblikket søger jeg samarbejdspartnere til mit team, der forhandler DoTERRA’s produkter.

Den oplagte profil er dig, der arbejder med mennesker som selvstændig behandler, kostvejleder, coach, psykoterapeut, rådgiver, mentor eller lign.

Eller dig, der er ansat fuld- eller deltid, og har en interesse for at hjælpe og inspirere mennesker.

Helt specifikt leder jeg efter dig, der:

  • Tænker langsigtet
  • Brænder for at hjælpe andre
  • Er interesseret i din egen personlige udvikling, sundhed og livskvalitet
  • Er selvkørende
  • Elsker at få ny viden og er villig til at bruge tid på at sætte dig ind i ny viden
  • Har tid og energi som du kan og vil investere i – på sigt – at skabe en ekstra indkomst ud af
  • Gerne vil være en del af et nærende, opløftende netværk, ledet af Christine Eilvig. Christine er spirituel mentor og en inspirerende forretningskvinde. Det danske team – som du bliver en del af som forhandler og som Christine leder – hedder *Team lavt gærde*. Det lave gærde handler om, som ordene så fint fortæller, at bygge en forretning, der nærer dig og som du vækster uden at brænde ud og knokle.

Vi er i skrivende stund over 300 på det danske team. Christine holder undervisningsdage ca. hver anden måned, hvor du som forhandler får masser af støtte, inspiration og hjælp til at vækste din forretning på en måde, der giver mening for dig.

Er det dig?

Så kontakt mig ved at svare på mail@stinelundgaard.com eller send en sms på 2536 1280. Så finder vi et tidspunkt at tales ved på. Det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Du kan læse mere om, hvad det går ud på at blive forhandler af DoTERRA’s produkter HER >>>

De bedste hilsner fra Stine

PS. Vil du møde mig LIVE?

Hvis du gerne vil møde mig LIVE og få mulighed for at dufte, afprøve, smage og se olierne fra DoTERRA, holder jeg en GRATIS live workshop mandag den 7. oktober kl. 19

Læs mere om den gratis workshop om essentielle olier og stress & tilmeld dig HER >>>

Er du sygemeldt med stress?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.