Stresscoach

Stressrådgiver Uddannelse - for mennesker, der arbejder med mennesker

Arbejder du med mennesker f.eks. som fysioterapeut, sygeplejerske, tillidsrepræsentant, konsulent, leder, coach, psykoterapeut eller behandler?

Eller er du tidligere stressramt, og ønsker du at bruge din erfaring med stress til at hjælpe andre?

Denne 9 måneders uddannelse klæder dig på til at gøre en kæmpe forskel i andre menneskers liv. Og bidrage til at færre rammes af stress, eller sidder - unødvendigt - længe fast i stress.

Book en optagelsessamtale til uddannelsen HER

Uddannelsen er for dig der:

 • Har klienter eller patienter, der efterspørger hjælp til håndtering af stress
 • Møder mennesker i dit arbejde, der måske har stress
 • Gerne vil være rådgiver indenfor en klart defineret niche, hvor der er stor efterspørgsel
 • Ønsker at arbejde professionelt med at hjælpe mennesker fri af stress
 • Måske selv har haft stress inde på livet og vil bruge din erfaring til at hjælpe andre
 • Brænder for at gøre en forskel for andre mennesker
Stresscoaching

Uddannelsen kort fortalt:

✔ 9 undervisningsmoduler, 9 live Q&A calls, 2 live dage
✔ Undervisningen foregår på små hold, så du er garanteret masser af individuel feedback og support undervejs i uddannelsen
✔ Fleksibel undervisning, der kan tages lige meget, hvor i landet du bor
✔ Tag uddannelsen i dit eget tempo
✔ Efter din certificering har du mulighed for at tilkøbe markedsføring via min hjemmeside og blive en del af mit team af stressrådgivere

Når du har gennemført uddannelsen har du:

 • Viden om, hvordan langvarig stress påvirker, belaster og forandrer kroppen
 • Lært at mestre din egen stress og ved hvad du kan gøre for at forebygge at du bliver langvarigt stressramt (igen)
 • Kompetencer til at hjælpe mennesker med at forebygge, reducere og håndtere stress
 • Overblik over mange af de forskellige og ofte komplekse årsager, der kan ligge bag stress
 • Lært, hvordan du skræddersyer et individuelt forløb til de behov din klient har
 • En konkret, praktisk værktøjskasse du kan plukke af i mødet med en stressramt klient

Sådan foregår undervisningen:

 • Det meste af undervisningen foregår ONLINE, hvilket betyder, at du kan følge det meste hjemmefra og fleksibelt kan flette det ind i dit nuværende arbejds- og familieliv.
 • Uddannelsen består af 9 undervisningsmoduler. Du planlægger selv, hvornår du ser undervisningsmodulet og arbejder med indholdet. Før du går videre til et nyt modul, afleverer du skriftligt hjemmearbejde til mig som du får personlig feedback på af mig.
 • Du har gennemført et undervisningsmodul, når du har fået min feedback på dit hjemmearbejde og godkendelse af, at du har bestået modulet. Herefter går du videre til det næste undervisningsmodul. Jeg anbefaler, at du bruger ca. 1 måned på hvert undervisningsmodul, før du går videre til det næste.
 • Der følger konkrete øvelser og hjemmearbejde med til hvert undervisningsmodul. Du skal forvente at bruge ca. 3-4 timer hver uge på hjemmearbejde afhængig af dine kompetencer og indlæringstempo.
 • En gang om måneden, holder jeg et online Q&A call (spørgetime). Det er din mulighed for at stille spørgsmål til undervisningen og få min sparring på din proces. Q&A call's ligger på onsdage kl. 14-15. Kan du ikke fremmøde live på alle calls, kan du deltage via et forberedelsesskema
 • Vi mødes live i Sorø 2 gange i løbet af din uddannelse. Live undervisningen er på fredage kl. 9-15. Der vil især være fokus på at træne og øve dine kompetencer som Stressrådgiver i praksis.
 • Når du har gennemført modul 6 skal du i gang med at øve dine nye kompetencer på prøve-klienter. Du skal minimum øve dig på 2 forskellige klienter.
 • Du afslutter din uddannelse med en skriftlig opgave.
 • For at blive certificeret Stressrådgiver skal du have gennemført alle 9 undervisningsmoduler, deltaget i eller indsendt spørgsmål til hvert Q&A call, deltaget i de 2 live undervisningsdage i Sorø, haft minimum 2 prøveklienter i forløb, samt afleveret og bestået den afsluttende opgave.

Datoer for LIVE dage i Sorø: HOLD 3

 • 1. Undervisningsdag i Sorø
  Torsdag den 15. april 2021
 • 2. Undervisningsdag i Sorø
  Torsdag den 30. september 2021
 • OBS! Hvis der kommer restriktioner i samfundet igen i 2021, der gør vi ikke kan mødes live. Vil jeg enten flytte datoerne frem i tid, eller afholde undervisningsdagene online.

Q&A call’s for hold 3 ligger på onsdage kl. 14-15

Datoerne er:

2021: 17. marts – 12. maj – 9. juni – 21. juli – 18. august – 15. september – 13. oktober – 17. november – 15. december

Du skal deltage i/eller indsende forberedelse 9 live Q&A calls

Hvad siger de nuværende deltagere?

I øjeblikket er hold 1 i gang med Stressrådgiver uddannelsen.

Her kan du læse, hvad nogle af deltagerne synes om uddannelsen.

 

En fagligt god uddannelse i trygge rammer

Jeg er pt i fuld gang med Stressrådgiver uddannelsen. Jeg har valgt at tage uddannelsen da jeg ønsker at bruge den til at lære mere omkring mig selv og min stress, samt bruge den til at rådgive egne klienter.

Jeg har lært en masse rigtige gode værktøjer og teknikker som Stine har udviklet og sammensat i sin uddannelse. Uddannelsen er meget omhyggeligt og visuelt opbygget, og det tiltaler mig meget.

De forskellige undervisningsmoduler er let forståelige med arbejdsark til hvert modul. Jeg synes at undervisningen er meget inspirerende og jeg får lyst til at ville vide mere. Man bliver taget kærligt i hånden hele vejen igennem uddannelsen modul for modul.

Uddannelsen er en super kombination som både foregår ved personligt fremmøde til fælles livedage og via Zoom hjemme fra computeren.

Jeg har lært meget om mig selv igennem uddannelsen. Min krops stress-signaler er f.eks. blevet tydeligere for mig, samt mine tankers betydning for stress.

Stine er dygtig til at inspirere og lede processer på vores livedage. Hun formår at skabe et trygt rum, som er støttende og udviklende at være i for os som gruppe.

Stine er fagligt dygtig, veluddannet og så er hun et meget sødt og venligt menneske med stor empati. Hun er dygtig til at læse andre mennesker og hun er altid lydhør over for nye ideer.

Derfor er det en fagligt god uddannelse i trygge rammer. Den kan kun anbefales :)

Lotte Tillge, Body SDS behandler

Undervisningen efterlader mig med en følelse af glæde

Uddannelsen til stressrådgiver lever fuldt ud op til mine forventninger og ønsker.

Gennem øvelserne i uddannelsen, bliver jeg klogere på mig selv og lærer, hvordan jeg kan hjælpe andre med at håndtere stress i deres liv.

Undervisningen efterlader mig altid med en følelse af glæde og af at have brugt tiden på noget væsentligt.

Lena Winther,

Uddannelsen kan anbefales!

Jeg er ca. halvvejs gennem uddannelsen, og har fået en stor grundlæggende personlig viden om stress. F.eks. om søvn, kost, hormoner, motion, balancen mellem energi og forbrug & hvad vi har med os i "rygsækken" har af betydning for vores valg i livet. Det er altsammen noget jeg vil kunne give videre til stressramte.

Jeg syntes uddannelsen er tilrettelagt på en god måde, der er video optagelser man skal lytte til, samt interviews med eksterne samarbejdspartnere om motion og hormonbalancen.

Stine er både i Q&A Call's og i live undervisningen meget anerkendende, og jeg synes hun er en rigtig god underviser. Hun er meget lydhør overfor det vi siger og deler.

Uddannelsen kan anbefales.

Lise Andersen,

Pris for uddannelsen

Grib muligheden og bliv en kompetent rådgiver for stressramte.

EARLY BIRD pris ved tilmelding inden den 1. marts 2021: 27. o00 kr (spar 5.000 kr)

Pris efter den 1. marts 2021 ved betaling i 1 rate: 32.000 kr

Pris efter den 1. marts 2021 ved betaling i 10 rater fordelt over 10 måneder: 10.000 kr ved tilmelding + 9 rater à 2.700 kr (37.000 kr i alt)

Priser er inklusiv moms

Prisen for uddannelsen inkluderer alt undervisningsmateriale og certificering, men er eksklusiv frokost på de 2 live dage.

Tilmelding til uddannelsen er bindende. Vælger du ratebetaling, bliver raterne trukket med 30 dages mellemrum fra tilmeldingsdatoen. Første rate betaling garanterer dig plads på uddannelsen. Før uddannelsen kan påbegyndes skal du have betalt det fulde beløb eller besluttet dig for en ratebetaling. Det er ikke muligt at betale earlybird-prisen i rater.

Hvis du allerede er selvstændig erhvervsdrivende kan du snakke med din revisor om muligheden for at trække udgifterne fra. Er du ansat eller lønmodtager kan du måske gøre brug af “lønomlægning”, og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav. Se nærmere på Skat.dk og tal med din arbejdsgiver.

Tilmeldingen til hold 3 er åben

Første modul frigives umiddelbart efter din tilmelding. Der er max 10 pladser på holdet, og der kommer løbende deltagere med indtil holdet er fyldt op.

Før din tilmelding så skal du bestille en optagelsessamtale, så vi sikrer os at uddannelsen er den rette for dig. Hvis du ønsker at tilmelde dig, får du tilsendt et tilmeldingslink på mail efterfølgende.

Jeg kan kontaktes på mobil 2536 1280 eller mail@stinelundgaard.com

Ja tak – jeg vil gerne bestille en optagelsessamtale til stressrådgiver uddannelsen >>>

 

Uddannelsen dækker disse 3 områder:

1) Viden & teori om stress

2) En stor palette af værktøjer. Du lærer at håndtere & mestre din egen stress, og dernæst at give værktøjerne videre til andre.

3) Læring og øvelse i, hvordan du helt konkret afholder stressrådgivningssamtaler

Venligst vær obs på, at denne uddannelse i høj grad er erfaringsbaseret. Det vil sige, at dét du lærer undervejs er baseret på min erfaring. Lige som mit fokus i uddannelsen er på, at du får erfaring med, hvordan værktøjer, øvelser og modeller virker og mærkes for dig. Og hvordan du efterfølgende kan bruge den erfaring til at guide andre mennesker fri af stress.

I den udstrækning det giver mening henviser jeg til kilder, undersøgelser og teori.

Indholdet i de 9 undervisningsmoduler kort fortalt

Se optagelse af infomøde om Stressrådgiver Uddannelsen HER

Vil du være Stressrådgiver?

Tilmeldingen til HOLD 3 er åben – der er FÅ pladser ledige

Du kan allerede nu booke en optagelsessamtale for at afklare om stressrådgiver uddannelsen er relevant for dig

Holdene på uddannelsen er små, hvilket er din garanti for, at der altid er god tid & plads til, at du får min løbende støtte & feedback

OBS! Venligst gennemlæs hele uddannelses-beskrivelsen før du booker samtalen

Er du sygemeldt med stress?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.