Om Stine Lundgaard

Siden 2008 har jeg haft min egen praksis som stressrådgiver og coach, hvor jeg hjælper mennesker med at komme fri af stress og forebygge at blive ramt af stress igen.

Pt. tilbyder jeg individuelle stresscoaching samtaler, hvor jeg bruger en kombination af min faglige viden, værktøjer, øvelser og erfaring, samt min evne til at se bag ved problematikker så du som klient oplever at vi ret hurtigt kommer ind til kernen af hvad din stressproblematik egentlig handler om. Læs mere her om stresscoaching.

Min virksomhed samarbejder desuden med flere jobcentre som ekstern leverandør, hvor vi tilbyder stresscoaching til borgere, der er sygemeldt med stress.

I øjeblikket skriver og publicerer jeg løbende artikler her på siden, hvor jeg giver min viden og erfaring videre med fokus på at ruste dig som læser til at blive (endnu) bedre til at reducere og tackle stress. Du kan læse mine seneste artikler om stress her.


Min Baggrund

Min baggrund er bl.a. inden for coaching, hvor jeg har en ICC certificering i coaching, samt er uddannet Integrative Coach fra The Ford Institute for Transformational Training i USA. Jeg tilegner mig løbende ny viden, og har bl.a. en stor viden om og ikke mindst erfaring i at støtte mennesker med at reducere og håndtere stress, samt hvad der skal til for at forandre dybereliggende årsager til stress.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag indenfor sprog og statskundskab, og har tidligere arbejdet som underviser i sprog, samt været ansat indenfor projektkoordinering og administration i forskellige virksomheder. I 2008 valgte jeg at skifte spor. Siden har jeg arbejdet med individuel coaching, rådgivning og undervisning.  I 2009 udgav jeg bogen Hvad vil du bruge din fremtid til? på Schønbergs forlag.


Vil du gerne vide mere?

Hvis du ønsker løbende at blive opdateret om tilbud, viden og råd om stress, er du velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, modtager du automatisk mit online foredrag “Undgå tilbagefald i stress”. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Find mig på facebook her, hvor jeg løbende poster mine nyeste artikler om stress.

Gør som 6.000 andre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt (og hurtigst) igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.