Overskud

 

 

Forestil dig at…

Du er fri af generende stress symptomer. At du lever fremfor at overleve. At du sover godt hver nat. At du har energi i løbet af dagen, og ikke behøver at tage dig sammen igen og igen.

Alt dette behøver ikke være en fjern og uopnåelig drøm.

Sandsynligvis kæmper du mere end du behøver.

Hvis du er kvinde øges din tendens til stress og udbrændthed med alderen. Og i særdeleshed i 40-50 års alderen.

Heldigvis kan du gøre rigtig meget for at forebygge og behandle langvarig stress og udbrændthed.

Det er muligt at få dit overskud og energi igen.

Og det er dét, dette forløb handler om.

Få dit overskud tilbage igen – et forløb kun for kvinder

*Overskud* er et forløb for kvinder, der vil alvorlig stress til livs. En gang for alle. Undervisningen i forløbet varer 6 måneder. Fordi det tager tid at komme i balance igen. Og fordi det tager tid at implementere varige forandringer og nye vaner.

I forløbet bliver du dels fulgt individuelt af en hormonvejleder, der rådgiver dig om, hvad du kan gøre for hjælpe din krop tilbage i hormonel balance igen. Du får rådgivning i kost, vitaminer, mineraler, fordøjelse, hormoner, inflammation, fysisk aktivitet og hvordan dit miljø påvirker din sundhed.

I forløbet bliver du samtidig undervist i at bryde med årsager til at du er blevet udbrændt. Og du bliver løbende fastholdt i, hvordan du implementerer nye vaner, der kan hjælpe dig fri af udbrændthed. Du kan læse mere herunder, hvad du helt præcist bliver undervist i.

Fra januar til slutningen af juni 2019 har du mulighed for at stille spørgsmål i et lukket forum og få svar og støtte til at integrere det du lærer undervejs.

 

Igennem forløbet *Overskud* lærer du:

 • Hvad der skal til for at bringe din krop og dine hormoner i balance igen
 • At bygge nye vaner op, der giver dig dit overskud tilbage

Overskud

 

 

“Ja, du kan få overskud og energi tilbage…”

 

Med en god portion tålmodighed, vedholdenhed og hjælp til at integrere nye vaner.

Nogle af de symptomer, der ofte viser sig ved udbrændthed / binyretræthed, er:

 • Lav / manglende energi og en generel følelse af udmattelse
 • Dårlig søvn
 • Hukommelses- og koncentrationsproblemer
 • Manglende kontakt til, hvad du egentlig har lyst til
 • Sjældent at føle glæde og overskud
 • Lige meget hvor meget du tager dig sammen, ændrer det ikke din tilstand
 • Lav / manglende sexlyst

En af de helt store udfordringer ved udbrændthed, er, at en bedringsproces tager rigtig lang tid. Ofte meget længere tid end du forventer og regner med.

Formålet med dette forløb er at igangsætte din bedringsproces, og følge dig så langt på vej, at du mærker en begyndende bedring. Og at du føler dig i stand til at gå videre selv med alle de tiltag du lærer i forløbet.

I forløbet kommer du til at lære tiltag og værktøjer som kan have stor betydning for, hvor godt du bevarer dit overskud, vitalitet og energi resten af dit liv.

I forløbet *Overskud* får du samlet set

 • 9 live undervisningsmoduler fordelt over 6 måneder
 • Øvelser og arbejdsark til hvert undervisningsmodul
 • 3 live Q&A calls
 • 2 hormontests: 1 test når du tilmelder dig. Og 1 opfølgende test 8-9 måneder senere
 • 4 individuelle samtaler med en hormonvejleder
 • Adgang til lukket lukket forum kun for deltagere hvor du løbende kan stille spørgsmål og få svar
 • Adgang til 12 udvalgte undervisningslydfiler fra min medlemsklub *Fri af stress* - du kan downloade dem til evigt eje
 • 1 opfølgende Q&A call i slutningen af 2019 hvor vi gør status på dit forløb, og fejrer din fremgang

*Overskud* er for dig, der:

 • Lider af udbrændthed / binyretræthed
 • Føler du ligger på kanten af alvorlig stress. Og at du skal gøre noget nu for at forebygge at det udvikler sig yderligere
 • Tidligere har været sygemeldt med stress, og mærker stressen dukke op igen
 • Er klar til at deltage i et kursus, der strækker sig over 6 måneder

Det her kan du forvente i de 4 samtaler med din hormonvejleder

Hormon-delen af “Overskud” har fokus på at få dig tilbage i hormonel balance. Vi vil se på dine symptomer i forhold til det testresultat som vi får fra din hormontest samtidigt med, at vi skal snakke om alle de andre faktorer som også har betydning for dine hormoner og dermed for din sundhed. Forløbet strækker sig over 4 individuelle vejledninger som varer ca 1 – 1 ½ time og rummer følgende fokusområder:

Vi gennemgår din historie med symptomer og livsstil ud fra det spørgeskema som du har besvaret inden vi har den første samtale. Sammen vil vi snakke om mål og udfordringer i forhold til din hverdag. Vi starter med at lægge en plan, hvor vi tager højde for din situation i forhold til fordøjelse, kost, vitaminer, mineraler, miljø, fysisk aktivitet osv. I måneden efter din 1. hormonvejledning er der fokus på udrensning af din krop og i dit miljø, og du bliver vejledt til at tage forskellige tilskud. Til slut i samtalen, bliver du vejledt i, hvordan du tager hormontesten. Du får hormontesten tilsendt hjem til din adresse, og skal efterfølgende tage den på det tidspunkt og i følge den vejledning du har fået.

Når jeg modtager resultaterne for hormontesten fra laboratoriet aftaler vi en dato til nr 2. vejledning. Her i nr. 2 vejledningssamtale får du resultaterne af din hormontest. Og du bliver vejledt i, hvordan du kan komme tilbage i hormonel balance.

Her går vi i dybden med at få så mange detaljer på din vejledningsplan som muligt. Her får du konkrete værktøjer til håndtering af de individuelle udfordringer som du har fx fordøjelsesproblemer, vægttab, psykisk ubalance osv. Du får igen et hormon-testsæt med hjem, og vi sætter en dato for, hvornår du skal tage den opfølgende test.

Denne vejledning ligger ca 8-9 måneder efter den første vejledning idet det tager tid før vi kan se effekten af de tiltag du har arbejdet med. Jeg skriver til dig når jeg har modtaget resultatet fra din sidste hormontest. Ved denne sidste hormonvejledning gennemgår vi resultaterne fra sidste test og sammenligner med den første test. Herved kan vi justere din plan og tage et kig ind i fremtiden.

Det her bliver du undervist i fra januar til juni:

I første undervisningsmodul arbejder du med accept af din situation som den er lige nu. Du lærer, hvordan du bedst håndterer svære følelser som f.eks. utålmodighed, frustration, modstand og afmagt. Noget af det mest frustrerende ved langvarig stress og udbrændthed, er, at det som regel tager rigtig lang tid at komme sig over. Dette første modul lærer dig at sætte realistiske forventninger til din bedringsproces. Og vi taler om, hvad der skal til for, at du får mest muligt ud af din deltagelse i forløbet. Samt hvad du kan gøre for at række ud efter hjælp, hvis du taber modet eller oplever et tilbagefald undervejs i forløbet.

Modul 2 handler om at etablere og fastholde vaner, der fremmer din bedringsproces. Du arbejder med at forbedre din søvnkvalitet. Du lærer, hvordan du skruer op for restitution og hvile. Med andre ord har vi fokus på, hvad der virker afstressende i din specifikke situation. Endelig lærer du, hvordan du bliver bedre til at give dig selv egen-omsorg.

Rigtig mange kvinder lever i et kronisk overforbrug af deres energi-reserver. Når du er langvarigt stressramt og/eller udbrændt er din energi generelt lav. Og du har med andre ord et underskud i *energi-banken*. Selv når du er helt fri af skadelig stress, vil dit energi-niveau svinge i løbet af dagen, ugen, måneden og året. I dette modul arbejder du med, hvordan du kan blive bedre til at samarbejde med din krop, og de naturlige energi-svingninger din krop har. Du lærer værktøjer til, hvordan du helt konkret kan blive bedre til at lytte til din krop, og indrette dit liv efter dit faktiske energi-niveau.

I dette modul kortlægger du din stress-historik. Du kan naturligvis ikke gøre din fortid om. Men du kan lære meget af, hvad der tidligere har udløst stress hos dig. Både det der har været uden for din kontrol. Og det du har været medskaber af. Du lærer blandt andet:

 • På hvilken måde din stress-historik måske stadig påvirker dine tanker, følelser og adfærd i dag. Og om der stadig er ‘hængepartier’ fra tidligere, der fylder og som fortsat skaber stress i dit system.
 • Hvad du kan gøre for at håndtere hændelser og situationer, der umiddelbart er uden for din kontrol.
 • Ud fra din stress-historik, guider jeg dig til at tage en beslutning om, hvilke 1-2 stress-fremkaldende vaner du vil arbejde med at forandre i løbet af forløbet. Og som jeg vil støtte dig i at bryde med.

Dette modul handler om, hvorfor det kan være svært at bryde med langvarige vaner. Du lærer blandt andet:

 • Hvilken cocktail af overbevisninger, der styrer meget af din adfærd og dine valg. Og som – når de får lov at styre dig ubevidst – vil sætte en kæp i hjulet for f.eks. at tage daglige valg, der får dig fri af stress.
 • At skelne mellem hvilke følelser og impulser du med fordel kan lytte til og måske handle på. Og hvilke du med fordel ikke bør tage alvorligt og handle på.
 • Hvordan du fortynder negative følelser, der fylder meget.

Langvarig stress er sig selv lig med en øget tendens til bekymringer, frygt og katastrofetanker. Når du – uden bevidst at ville det – kommer til at dyrke negative og frygt-baserede tanker, kan du komme til at skabe yderligere stress i dit system. Og dermed fastholde dig selv i en negativ stress-spiral. Det kan være særdeles nedbrydende og lammende når frygten tager for meget over. I dette modul lærer du værktøjer til at tøjle og fortynde frygt-baserede tanker. Så du får lettere ved at skabe mere indre ro. Og så du kan få en bedre kontakt til din intuition, og det sted i dig, hvor du kan hente ressourcer.

I dette modul er der fokus på en af de helt store årsager bag stress: Nemlig overansvarlighed. Når du påtager dig for stort et ansvar, der reelt ikke er dit, vil du gradvist komme i ubalance. I dette undervisningsmodul lærer du blandt andet:

 • Hvad det vil sige at være overansvarlig – og hvorfor du ikke nødvendigvis er overansvarlig i alle situationer eller relationer.
 • Forskellen på en sund og en usund relation. Og hvorfor usunde / dysfunktionelle relationer kan føre dig ud i at være overansvarlig.
 • Hvordan du sætter tydeligere grænser for, hvad du er i stand til.
 • At komme bedre i kontakt med dine behov.

Langvarig stress har ikke bare ramt dig. Det har også haft betydning for især dine nære relationer. Dem, der er tættest på en stressramt er ofte på overarbejde. I dette modul er der fokus på, hvordan I passer på hinanden når du er ramt af langvarig stress. I dette modul lærer du blandt andet:

 • Hvordan du kan fortynde dårlig samvittighed og skyldfølelse over for dine nære.
 • Hvilke realistiske forventninger du og dine nære relationer kan have til din bedringsproces.
 • Hvorfor din partner og nærmeste ikke behøver at forstå dig.
 • Hvordan du kan blive bedre til at lytte til dig selv og dine nærmeste

For mange mennesker er arbejdslivet en stor kilde til stress. Jo mindre grad af indflydelse du har på dit arbejdsliv, jo større grad af stress, kan dit arbejde potentielt give dig. Men selv om du har stor indflydelse på dit arbejdsliv, så kan det sagtens stadig være en kilde til stress. I dette undervisningsmodul lærer du blandt andet:

 • 3 øvelser, der samlet set kan hjælpe dig med at afklare, hvordan et mindre stressfyldt arbejdsliv ser ud for dig. Denne afklaring er ikke det samme som, at du skal forandre dit arbejdsliv lige nu. Men det kan sige noget om, hvor stor en stressfaktor dit nuværende arbejdsliv er. Og det kan sige noget om hvor stor en uoverensstemmelse, der er mellem den du er og det der er vigtigt for dig. Og dét du beskæftiger dig med i øjeblikket.
 • Hvordan du griber en forandring i dit arbejdsliv an set i et perspektiv af din stress-historik.

Datoer for undervisning og Q&A calls

Du behøver ikke at være med live – al undervisning og alle Q&A calls bliver optaget, og du har evig adgang til det hele efterfølgende. Q&A call’s er et live webinar, hvor du kan stille spørgsmål til undervisningen samt om evt. udfordringer i din proces med at nedbringe stress. De 9 undervisningsmoduler og 3 Q&A calls ligger på onsdage fra januar til juni 2019. Venligst vær opmærksom på, at opkaldende ligger på forskellige klokkeslet. Hvert opkald tager ca. 60 minutter. Al undervisning er som audio / lydfil / mp3 *) Der tages forbehold for mindre ændringer i tidspunkterne. Hvis der sker ændringer, får du besked med det samme.

 • 1. undervisningsmodul
  Onsdag den 9. januar kl. 19
 • 2. undervisningsmodul
  Onsdag den 23. januar kl. 9
 • 3. undervisningsmodul
  Onsdag den 6. februar kl. 15
 • Q&A call
  Onsdag den 20. februar kl. 19
 • 4. undervisningsmodul
  Onsdag den 6. marts kl. 9
 • 5. undervisningsmodul
  Onsdag den 20. marts kl. 15
 • 6. undervisningsmodul
  Onsdag den 3. april kl. 9
 • Q&A call
  Onsdag den 24. april kl. 19
 • 7. undervisningsmodul
  Onsdag den 8. maj kl. 15
 • 8. undervisningsmodul
  Onsdag den 22. maj kl. 9
 • 9. undervisningsmodul
  Onsdag den 5. juni kl. 15
 • Q&A call
  Onsdag den 19. juni kl. 19
 • Follow-up Q&A call
  December 2019 kl. 19 - du får en invitation i løbet af efteråret

Teamet bag forløbet *Overskud*

 

Stine Lundgaard - din stressrådgiver & underviser på forløbet

Jeg har arbejdet som coach siden 2008. I de sidste 5 år har jeg især arbejdet med at hjælpe stressramte fri af stress. Jeg har erfaring med at rådgive sygemeldte, ledige, medarbejdere, selvstændige og ledere gennem individuelle samtaler og kursusforløb.

Jeg har skabt forløbet *Overskud* for at give dig et helhedsorienteret og dybdegående forløb, der sikrer, at du lærer hvad du kan gøre for at hjælpe din krop fri af følgevirkninger bag langvarig stress. Du lærer samtidig at bryde med årsager bag stress. Forløbet er en kombination af individuel støtte skræddersyet til din situation. Og live undervisning.

Iben Foxby - din hormonvejleder på forløbet

Jeg er Cand. Scient. i Human Ernæring og har hvad der svarer til en bachelor i medicin ved Københavns universitet. Jeg er uddannet indenfor naturlig hormonterapi og vejleder til daglig klienter i livsstilomlægninger. Jeg arbejder med alle de faktorer som har betydning for sundheden: kost, vitaminer, mineraler, fordøjelse, hormoner, inflammation, fysisk aktivitet og miljø.

De grundlæggende værdier for mig i forhold til sundhed er, at livsstils-ændringer kun lykkedes hvis de er realistiske og godt planlagte. Jeg går ikke ind for fanatisme, men 'alt med måde'. Og så kræver det god motivation, tålmodighed og fokus på de små sejre og forbedringer.

Sådan foregår processen fra du tilmelder dig

 • Du starter med at booke en for-samtale med Stine for at afklare om forløbet vil kunne hjælpe dig.
 • Hvis du ønsker at tilmelde dig forløbet efter for-samtalen får du tilsendt et tidsbegrænset betalingslink. Da der kun er plads til et begrænset antal deltagere, er du først tilmeldt og sikret en plads når din betaling er gået igennem.
 • Du får tilsendt dit login-til vores lukkede forum, hvor alt undervisningsmateriale bliver lagt op efterhånden som det bliver afholdt. Det er også her du finder din bonus, som du kan gå i gang med, med det samme. Du har evigt adgang til alt materiale i forløbet.
 • Du modtager en bekræftelses-email med vigtig information om din deltagelse i forløbet, samt et spørgeskema du bedes udfylde og indsende kort efter din tilmelding. Spørgeskemaet hjælper os med at lære dig bedre at kende, så vi kan give dig den bedst mulige hjælp.
 • Du tager kontakt til Iben (din hormonvejleder på forløbet) og bestiller tid til din første samtale med hende. Efter jeres første samtale får du tilsendt din 1. hormontest. Iben rådgiver dig i, hvordan du tager testen og hvordan du indsender testen.
 • Når Iben har modtaget resultatet af din test, vil hun tage kontakt til dig for at aftale tid til din 2. samtale med hende. Her gennemgår I resultatet af din 1. hormontest, og du bliver vejledt i, hvilke tiltag, der kan støtte dig i at bringe dine hormoner i balance.
 • Du bliver undervist af Stine igennem 9 live moduler. Du kan læse mere om, hvad selve undervisningen indeholder længere oppe i kursusbeskrivelsen.
 • Den lukkede facebook gruppe åbner i starten af januar. Her kan du møde de andre deltagere og løbende stille spørgsmål til forløbet. Det er frivilligt om du vil være med i facebook gruppen.
 • Du bliver inviteret til 3 Q&A calls, der er opkald hvor du kan stille spørgsmål direkte til Stine, og få støtte og sparring ifht. dét du arbejder med fra undervisningen.
 • I løbet af foråret / sommeren har du din 3. samtale med Iben. Her gør I status på, hvordan det går. Og I aftaler, hvornår du skal tage din opfølgende hormontest.
 • I samråd med Iben tager du nr. 2 hormontest ca. 8-9 måneder efter du tog den første hormontest.
 • Du har den 4. og sidste samtale med Iben i løbet af efteråret.
 • I december 2019 afholder vi et opfølgende Q&A call, hvor vi gør status på dit seneste år, og fejrer din fremgang og vej henimod mere overskud.

Tilmeldingen er lukket i denne omgang

Det er endnu ikke besluttet hvornår tilmeldingen til hold 2 åbner. Hvis du allerede nu kan mærke, at forløbet er noget for dig, er du velkommen til at skrive dig op på en uforpligtende interesseliste herunder. Her får du som den første besked når tilmeldingen åbner igen.

Din investering: 16.999 kr

Betal i 11 rater à 1.546 kr pr. måned

Skriv dig på ventelisten til næste forløb

BONUSSER

Du får adgang til 12 udvalgte undervisningstemaer fra min medlemsklub *Fri af stress* som bonus lige efter din tilmelding. Her finder du ca. 6 timers undervisning optaget som lydfiler/mp3/audio, der vil understøtte undervisningen i forløbet. Lydfilerne er dine til evigt eje. (Værdi 2.388 kr)

Du får samtidig Iben Foxby's bog *Rundt om sundhed - et liv i balance* som ebog. Bogens indhold er baseret på forskning indenfor sundhed, og den vil give dig en meget grundig indsigt i, hvad du kan gøre for at få din krop og dine hormoner i balance igen. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde svar på mange af dine spørgsmål omkring sundhed i denne bog.

Læs hvad andre siger om Stines undervisning:

 

Jeg bliver mødt med stor empati og en yderst professionel tilgang

Da jeg stiftede bekendtskab med Stine var det en helt anderledes og dybt professionel tilgang. For første gang, tager jeg nu ansvar for, at det er MIG der er ansvarlig for håndteringen af mine helbredsmæssige udfordringer. Jeg får konkrete værktøjer til, hvordan jeg lærer at håndtere det. Og så har jeg fået et håb om, at det kan lykkes.

Anonym - medlem af *Fri af stress*,

Bare det at lytte til Stines stemme kan give mig en ro.

Ina - medlem af *Fri af stress*,

Kursusforløbet har gjort mig fri af stress

I forløbet følte jeg mig for første gang i min sygemelding holdt i hånden, set og imødekommet på en fagligt kompetent, og samtidig kærlig og omsorgsfuld måde. Og dét uden at jeg på noget tidspunkt følte mig sygeliggjort - hvilket de fleste andre instanser på min vej har formået at gøre i en eller anden grad.

Nina Haslund - tidligere deltager på *Sygemeldt med stress, kom videre*,

Stine fik mig til at forstå, hvad stress er, og hvordan man slipper af med stress igen!

Jeg har hele vejen igennem haft tillid til Stine, til trods for at jeg aldrig har mødt hende face to face. Jeg har ikke været i tvivl om, at hun har en dybtgående indsigt i, hvad stress er, ved hvordan vi havner i stress, og hvad der skal til for at komme ud af stressen igen.

Det har også haft stor betydning for mig, at Stine rent faktisk ved en masse om stress. Der er så mange myter og misforståelser om, hvad man skal og ikke skal, hvad der er godt og ikke er godt. Og man kan nemt føle sig meget alene med alle sine underlige symptomer. Det var så dejligt at mærke, hun ved, hvad hun taler om, og at blive forstået.

Dorte Oxgren - tidligere deltager på *Sygemeldt med stress, kom videre*,

Stine har været en utrolig stor hjælp for mig i forbindelse med min stress

Stine har været hurtig til at afkode, hvilken vaneadfærd, der får mig til at ende i en stress situation. Hun har derefter givet mig nogle vigtige værktøjer, der kan hjælpe mig til at bryde de destruktive vaner. Som leder står man ofte alene og er nødt til at have styr på alt, fordi ens egen leder er langt væk. Derfor har det været guld værd, at Stine har fokuseret på, hvordan jeg selv kan passe bedre på mig selv og opdage destruktiv adfærd i tide.

Malene Jordt Andersen - tidligere deltager i et individuel stressforløb, Leder

Stine har givet mig et frirum, hvor jeg kunne få lov at fortælle mine inderste tanker og følelser

Kombinationen af coaching og undervisning/gode råd har været rigtigt godt for mig og også en af grundene til, at jeg valgte Stine på trods af afstanden (at det foregik online). I min situation har det været meget vigtigt, at én der ville hjælpe mig ved også at fortælle mig en gang imellem, hvad jeg skulle gøre. I stedet for bare at lade det hele være op til mig selv at finde ud af, hvordan jeg skulle få det bedre. For det er en jungle! Alt det der med uhåndgribelige ”dameblads”-råd à la ”Husk at sove”, ”Undgå pressede situationer” – ja men HVORDAN!?!

Anonym - tidligere deltager i et individuel stressforløb,

Tilmeldingen er lukket i denne omgang

Det er endnu ikke besluttet hvornår tilmeldingen til hold 2 åbner. Hvis du allerede nu kan mærke, at forløbet er noget for dig, er du velkommen til at skrive dig op på en uforpligtende interesseliste herunder. Her får du som den første besked når tilmeldingen åbner igen.

Din investering: 16.999 kr

Betal i 11 rater à 1.546 kr pr. måned

Skriv dig på ventelisten til næste forløb

Ofte stillede spørgsmål

Kursusforløbet *Overskud* er et online-baseret forløb. Det betyder, at du kan deltage uanset hvor i (ud)-landet du måtte befinde dig. Det eneste det kræver er en god internetforbindelse.

Hvis det er muligt, er du meget velkommen til at deltage live i opkaldene. Alle opkald bliver optaget, og bliver sendt ud senest dagen efter, så du har mulighed for at genhøre det lige så mange gange du har brug for efterfølgende. Du har evig adgang til alle optagelser efterfølgende.

Hvert undervisningsopkald tager 60-90 minutter. Ud over det skal du afsætte minimum 1-2 timer ugentligt til at arbejde med det du lærer i forløbet. Hver samtale med hormonvejlederen tager 60-90 minutter. Hormonvejlederen vil give dig en individuel rådgivning ifht. din specifikke situation. Og hun vil tage højde for at de råd du får, bliver doseret så det bliver realistisk for dig at følge dem.

Det kunne f.eks. være råd om:

 • Ændring i indtag af bestemte fødevarer.
 • Hvordan du udrenser din krop på en overskuelig måde.
 • Hvilke vitaminer og mineraler, der vil kunne hjælpe dig.
 • Hvad bioidentiske hormoner er, og hvordan du tager dem, hvis du har brug for det.

Det korte svar er ‘nej’. Bioidentisk hormonbehandling går ud på at opnå balance ved at give hormoner, der er 100 % identiske med kroppen egne. Tværtimod er de hormoner som mange læger bruger syntetiske og noget man kan blive ”afhængig” af (fx stofskiftemedicin og hormonspiral). Når stofskiftepatienter stopper med deres medicin er sygdommen der stadig – dvs. det er ikke en helbredelse men kun symptombehandling. Når en kvinde får hormonspiral mod fx for kraftige blødninger bliver blødningerne normale. Men når hun får fjernet spiralen vil menstruationerne igen blive kraftige. Ved bioidentisk hormonbehandling arbejder vi på at opnå naturlig balance igen så sygdommen eller ubalancen forsvinder og herefter trapper man ud af hormonerne igen. Den sidste vejledning man får her i forløbet handler blandt andet om, hvordan du trapper ud af hormonerne igen når du er kommet i balance. Den naturlige vej er også den langsomme vej – så derfor kan man ofte regne med at skulle tage bioidentiske hormoner i nogen tid.

Du skal beregne en mer-omkostning til de tilskud som hormonvejlederen anbefaler dig. Og hun kan evt. hjælpe dig med at prioritere i, hvilke tilskud der er nødvendige for dig at tage for at få en bedring. Og hvilke, du evt. kan vente med. Vi kan ikke sætte en præcis pris på omkostninger til tilskud, da det vil være individuelt. Men du vil ikke skulle tage alle tilskud med det samme. Så omkostningerne vil blive fordelt over flere måneder.

Nej, du kan sagtens være med uden at sige noget som helst.

Adgangen til alt undervisningsmateriale er åben lige så længe du har brug for det. Der er med andre ord ikke en tidsbegrænsning på din adgang.

Du kan gå ind på www.simplero.com og angive, at du har mistet dit login. Så får du tilsendt et nyt. Du kan også skrive til mail@stinelundgaard.com, så sørger min søde assistent June for at supportere dig hurtigst muligt, så du kan få tilsendt et nyt login.

Dit login er privat og gælder kun til 1 person. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med andre. Det betyder også, at du ikke kan stille spørgsmål på livewebinarer og i Facebook-gruppen på vegne af andre. Og du må ikke dele dit login med andre.

Jeg ved at det er et langt forløb du har tilmeldt dig. Det er helt normalt, at du mister momentum og interesse undervejs, især når du bliver udfordret på at ændre og fastholde nye vaner. Da du får adgang til en del indhold med det samme efter din tilmelding, er din tilmelding bindende. Når du tilmelder dig forpligter du dig derfor til at betale for hele forløbet, uanset hvor langt du er nået i det, og uanset årsag til at du ønsker at stoppe. For at undgå at du tilmelder dig og senere finder ud af at du ikke ønsker at være med, skal du gennemgå en for-samtale med Stine, før din endelige tilmelding.

Som en del af forløbet får du 4 individuelle samtaler med Iben Foxby, der er hormonvejleder på forløbet. Du får desuden 2 hormontest inkluderet i prisen. Du skal have tage begge hormontest og afholdt alle 4 samtaler inden 31/12 2019. Samtaler og evt. test, der ikke er taget ind årsskiftet går desværre tabt. Det er dit ansvar at bestille tid til samtalerne hos Iben. I forbindelse med din tilmelding modtager du information om, hvordan du bestiller en samtale hos Iben, samt hvornår på året du anbefales at booke samtaler og test. Iben er ret fleksibel i forhold til at finde en tid til samtaler, der passer ind i din kaldender. Samtaler foregår over telefon eller Zoom (video-konference).

Ja, det er muligt. Du finder link til køb af individuelle samtaler, her >

Forløbet handler udelukkende om at reducere symptomer på langvarig stress og udbrændthed. I din for-samtale med Stine, kan du afklare om forløbet vil være relevant for dig.

Jeg anbefaler ikke at du deltager når du lige er blevet sygemeldt. I tvivls-tilfælde kan du booke en for-samtale med Stine for at afklare om forløbet vil kunne hjælpe dig.

Undervisningen vil være et mix af nyt stof og enkelte gengangere fra nogle af lydfilerne i hhv. medlemsklubben *Fri af stress* og kurset *Sygemeldt med stress, kom videre*. Da undervisningen i dette forløb er live, har du modsat de andre forløb, mulighed for at stille spørgsmål direkte til undervisningen ifht. din situation. Eller hvis der er noget du har brug for at få uddybet.

Vi opbevarer det spørgeskema du udfylder i starten af forløbet på en krypteret computer. Når dit forløb er afsluttet, sletter vi dit spørgeskema og alle andre noter vi måtte have taget om din proces undervejs, for bedst muligt at kunne støtte dig.  

Tilmeldingen er lukket i denne omgang

Det er endnu ikke besluttet hvornår tilmeldingen til hold 2 åbner. Hvis du allerede nu kan mærke, at forløbet er noget for dig, er du velkommen til at skrive dig op på en uforpligtende interesseliste herunder. Her får du som den første besked når tilmeldingen åbner igen.

Din investering: 16.999 kr

Betal i 11 rater à 1.546 kr pr. måned

Skriv dig på ventelisten til næste forløb

Gør som 6.000 andre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt (og hurtigst) igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.