Få ubegrænset adgang til min undervisning. Et skridt af gangen, måned for måned.

Jeg har lavet medlemsklubben fordi det tager tid at integrere varige forandringer. Og for at hjælpe dig med at undgå for mange omveje henimod at blive stressfri.

Her får du adgang til min undervisning måned efter måned i, hvordan du gør dig fri af stress. Og du får min støtte når du møder modstand, og er i tvivl om, hvordan du kommer videre.

Tilmeldingen til medlemsklubben er lukket i øjeblikket.

Skriv dig op på en uforpligtende venteliste herunder & få besked når tilmeldingen åbner igen.

“Støtteforummet hjælper mig til at holde fokus på at få det bedre”

Der er så mange, der tilbyder alt muligt og jeg har haft svært ved at finde den helt rette hjælp for mig. Jeg var nysgerrig, men også skeptisk. Og usikker på, hvor meget jeg ville få ud af det. Men jeg er meget tilfreds med mit medlemsskab. Jeg syntes det er nogle RIGTIG gode lydfiler Stine laver hver måned. De giver mig en større viden og hjælper mig til at holde fokus på faresignaler, samt dét der faktisk hjælper med blive fri af stress. Og det fokus er overraskende svært at fastholde, nu hvor jeg er raskmeldt, men langtfra er ovenpå igen. Det passer mig desuden rigtig godt, at jeg kan lytte i stedet for at læse.

Betina Wøhlk,

Online Støtteforummet er til dig, der:

 • Er raskmeldt og stadig oplever stress symptomer du har svært ved at blive fri af.
 • Allerede har prøvet forskellige tiltag, uden at få de resultater du ønsker.
 • Er bange for, at du ikke kommer fri af stress, nogensinde.
 • Gerne vil forebygge at få et tilbagefald i stress.

Som medlem får du:

 • Undervisning i et nyt tema hver måned. Undervisningen er optaget som en mp3-lydfil og handler om et specifikt emne, der vil hjælpe dig til at blive fri af stress, over tid.
 • Et månedligt live webinar hvor du kan stille spørgsmål og få sparring på din situation.
 • Medlemsskab af en hemmelig Facebook gruppe KUN for medlemmer. Her kan du få hjælp og rådgivning, og udveksle erfaringer med andre, der også er på vej ud af stress.
 • Adgang til ALT tidligere undervisningsmateriale, lige så længe du er medlem.

Din investering

12 måneders abonnement: 3.999 kr (spar 789 kr)

1 måneds abonnement: 399 kr

Tilmeldingen til medlemsklubben er lukket i denne omgang.

Skriv dig op på en uforpligtende venteliste herunder & få besked når tilmeldingen åbner igen.

Du får blandt andet adgang til disse lydfiler lige efter din tilmelding:

 • Sådan stopper du med at overhøre din krops signaler
  Bliv bedre til at mærke efter og få handlet på, hvad du har brug for.
 • Bryd med vanen med at bruge mere energi og kræfter end du har
  En guide til dig, der konstant føler dig bagud og mangler tid & energi.
 • Lær hvordan du fortynder og gradvist ændrer din tendens til perfektionisme
  I dette tema arbejder du med at sænke barren for dine ambitioner og stoppe med at sætte (for) høje forventninger til dig selv.
 • Sådan håndterer og fortynder du frygt, bekymringer og katastrofetanker
  Bliv bedre til at skelne mellem hvad du bør lytte til og handle på, Og hvordan du slipper dét, der ikke er hensigtsmæssigt for dig.
 • Er du binyretræt?
  Lær om en af de største årsager til, at mange har svært ved at komme sig helt over stress + hvad du kan gøre.
 • Siger du for meget 'ja' når du egentlig har brug for at sige 'nej'?
  Lær hvordan du sætter tydelige grænser og få mere af det, du har brug for.
 • Styrk dit selvværd
  Lær hvordan du gradvist fortynder begrænsende overbevisninger, der slider på dit selvværd.

I støtteforummet får du min hjælp og støtte til:

 • At forstå hvorfor du har svært ved at blive helt fri af stress og hvad du kan gøre for at ændre det.
 • Skridt for skridt at fokusere på tiltag, der gradvist mindsker din stress.
 • At se hvordan og hvor i dit liv, du – uden at ville det – skaber mere stress for dig selv.
 • Overblik over hvad du bør skrue op og ned for, for at få mere balance i dit nervesystem (og dermed skabe mindre stress)
 • At gå fra at føle dig alene med din stresstilstand til at opleve at blive imødekommet og forstået.

Jeg har fået konkrete redskaber til at ændre dét, der stresser mig

I Online medlemsklubben har jeg fået en større viden og forståelse af stress, og jeg har klart fået en langt bedre indsigt i mine handlemønstre og hvad jeg kan gøre for at ændre de mønstre, så jeg ikke havner i stress igen. Det har også været utrolig rart med Q&A calls. Selv om jeg aldrig har deltaget i et live, så har jeg altid hørt dem bagefter og fået et indblik i, hvad andre kæmper med (som jo oftest også var det jeg selv kæmper med) og råd til, hvad man kan gøre ved det.

Det er rart at høre at der er andre, der har det ligesom mig selv - at jeg ikke er unormal og at jeg kan gøre noget for at hjælpe mig selv. At være medlem og at høre både lydfilerne, men også svarene til de andre medlemmer, har givet mig en støtte i at tro på mig selv og stå fast i hvad jeg føler er bedst for mig selv og handle på det.

Efter 4 måneders sygemelding var der stort pres fra min chef om at vende tilbage til arbejde, og havde jeg ikke deltaget i dette forløb, er jeg sikker på, at jeg havde givet efter og ikke hørt efter mig selv og mine behov. Så udover viden har det hjulpet mig til at blive opmærksom på mine behov og handle på dem, givet mig modet til at stå ved, hvad der er godt for mig.

Værktøjerne og øvelserne i Online Medlemsklubben har hjulpet mig helt konkret i at blive opmærksom på, hvad der stresser mig, og det har givet mig redskaber til at ændre det. Det har hjulpet mig til at blive opmærksom på mine stress signaler og handle på dem med det samme i stedet for bare at lade stå til og håbe på at det går over, når jeg lige er nået over næste bakketop (i forhold til arbejde og opgaver).

Jeg er helt klart ikke i mål - og det kommer jeg nok aldrig helt - men jeg synes, at jeg er langt, langt bedre klædt på til at handle, så jeg ikke kommer så langt ud igen. At have stress er noget nær det værste jeg har oplevet og prøvet. Den kæmpe magtesløshed og nedtur, ikke at kunne kende sig selv og sine reaktioner håber jeg aldrig at jeg kommer ud for igen.

Mange, mange kærlige hilsner

Anne-Marie Justinus Stærmose,
Stress

Hvem står bag?

Jeg hedder Stine Lundgaard, og er stressrådgiver og coach.

Jeg har arbejdet som coach siden 2009. I de sidste 5 år har jeg især arbejdet med at hjælpe stressramte fri af stress. Jeg har erfaring med at rådgive sygemeldte, ledige, medarbejdere, selvstændige og ledere gennem individuelle samtaler og online forløb.

Læs mere om Stine her >>>

I Støtteforummet arbejder vi med et nyt tema hver måned. Alle temaer har til formål at hjælpe dig, gradvist fri af stress.

 

I 2017 bliver du, hver måned undervist i at forandre personlige årsager til stress.

Personlige årsager til stress handler om vaner, mønstre og adfærd, der skaber ubalancer i dit liv.

De personlige årsager til stress er 100% dit ansvar, og de ligger inden for din indflydelse. De er mulige at forandre, selv om det ikke nødvendigvis er nemt.

I 2018 bliver du undervist i, hvordan du finder balancen i hverdagen på den anden side af en stress sygemelding.

Mange tidligere stressramte oplever fortsat stress symptomer, og i perioder at balancere på kanten af en ny sygemelding.

Fokus vil være på at forebygge tilbagefald i stress & på at få hverdagen til at fungerer godt på den anden side af stress.

Få min hjælp lige så længe du har brug for det.

12 måneders abonnement: 3.999 kr (spar 789 kr)

1 måneds abonnement: 399 kr

Tilmeldingen til medlemsklubben er lukket i denne omgang.

Skriv dig op på en uforpligtende venteliste herunder & få besked når tilmeldingen åbner igen.

Online Støtteforummet giver dig:

★ Ny inspiration og undervisning hver måned, der hjælper dig med at holde dig på sporet henimod mindre stress.

★ Mulighed for at få løbende rådgivning og svar når du sidder med et specifikt problem, der forhindrer dig i at komme fri af stress.

★ Støtte fra andre, der også er på vej fri af stress. Du behøver ikke være alene i din proces, og du kan samtidig trække på andres erfaringer.

Hvad siger medlemmerne?

“Jeg vil til en hver tid give Stine mine varmeste anbefalinger!”

Selvom jeg kun har været medlem kort tid så har jeg har virkelig stor gavn af adgang til også de tidligere måneders lydfiler! Stine du rammer bare SÅ meget plet og det er så konkret, brugbart og informativt at lytte til dine lydfiler!

Anita Louise Nordam Popp,

“De emner der tages op hver måned rammer plet”

Min største indvending mod at købe en plads var om jeg ikke snart havde prøvet alt og om der var mere hjælp at hente. Støtteforummet har givet mig en form for kontakt med ligesindede. Det er rart at høre om andres erfaringer og besværligheder med stress. For mig er det mest værdifulde ved støtteforummet, at de emner der tages op hver måned, lige præcis er det vi går og tumler med hver dag.

Mikael Jakobsen,

Det giver en stor tryghed at høre Stines omsorgsfulde og erfarne feedback

Jeg blev nysgerrig på online medlemsklubben og syntes det var en overkommelig pris. Det er altid godt at udveksle erfaringer med andre som man deler udfordringer med! I online medlemsklubben får jeg en masse gode råd og feedback på spørgsmål. Det er en god støtte i arbejdet med at hele efter stress. Det mest værdifulde ved at være medlem er bevidstheden om at det findes og at man kan læne sig op af det.

Anonym,

Mit medlemskab er uundværligt i den svære proces med at blive fri af stress.

For mig betyder det meget at være medlem af online støtteforummet fordi det er svært og ensomt at komme sig ovenpå et overbelastnings-nedbrud. Mine symptomer er ikke umiddelbart synlige. Derfor er det rigtig godt at kunne dele med andre som kender til det at have stress.

Bare det at lytte til Stines stemme kan give mig en ro. Jeg synes at emnerne i Online Støtteforummet har været super godt bygget op i den tid jeg har været med. Jeg oplever at de følger den udvikling jeg gennemgår.

Jeg har lyttet til lydfilerne i Online Støtteforummet gentagende gange når jeg har haft brug for det. Det er rigtig godt at vide at jeg kan lytte til det når jeg har brug for det. Det er samtidig trygt at vide at man altid kan skrive i Facebook gruppen. Det giver mig klarhed, at skrive derinde, og at lade andre læse, hvad jeg skriver.

Jeg synes alt i alt, at medlemskabet er uundværligt for mig i denne svære proces med at blive fri af stress.

Ina,
Ferie og stress

Få svar på dine spørgsmål om stress:

Hver eneste måned, afholder jeg et LIVE Q&A Call for alle medlemmer af støtteforummet. Opkaldet ligger kl. 19.30 en hverdagsaften cirka midt i måneden, så det passer med at du hører nyt fra mig omkring hver anden uge. Opkaldet er din mulighed for at få svar på de spørgsmål du sidder med i øjeblikket. Og samtidig “møde” ligesindede, der har nogle af de samme udfordringer med stress.

Du kan også sagtens “bare” lytte med uden at sige noget – det er helt op til dig. Opkaldet bliver optaget, så du kan altid genhøre optagelsen hvis du ikke kan være med live.

Q&A call'et varer 1 time og jeg besvarer alle de spørgsmål det er muligt indenfor en times varighed.

Vibeke Fraling

Interview med Qi gong-instruktør Vibeke Fraling

Hør om hvordan Qi gong blev Vibekes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi. Vibeke fortæller hvad Qi gong er og hvordan du kan bruge det som et virkningsfuldt værktøj til at reducere stress. Du får samtidig 4 af Vibekes enkle qigong øvelser til at reducere stress som video eller lydfil.

Anja Funder

Interview med Anja Funder fra Sorø Akupunktur og Qi gong.

I dette interview kan du høre hvilke stress symptomer akupunktur især kan afhjælpe. Du får også råd om hvordan du finder en akupunktør der er særligt god til at behandle stress symptomer.

Interview med hormon vejleder Pia E. Nielsen.

I dette interview lærer du om hormonelle forandringer og ubalancer. Stress er i sig selv en hormonel ubalance. Lige som symptomer på f.eks. PMS og overgangsalder er tegn på hormonelle ubalancer.
I interviewet giver Pia dig en introduktion til, hvad du kan gøre for at genskabe hormonel balance i din krop.

Fri af stress

Interview med Marie Ørum Schwennesen fra Sensitivt Arbejdsliv.

Er du særligt sensitiv? I dette interview lærer du, hvordan du passer på dig selv og opbygger en større robusthed hvis du er særligt sensitiv. Du hører også om de faldgruber det er vigtigt at styre uden om som særligt sensitiv for at undgå at blive (yderligere) stresset.

Hvad sker der, når du tilmelder dig?

 • Indenfor få minutter modtager du en velkomstmail og dit login til medlemsklubben.
 • Du får øjeblikkelig adgang til denne og tidligere måneders undervisningstemaer samt bonusmaterialet. Du har fri adgang til alt materialet så længe du er medlem.
 • Du bliver inviteret ind i en hemmelig og lukket Facebook gruppe, hvor alle har det til fælles, at de arbejder hen i mod at blive helt fri af stress.
 • Du bliver inviteret til 1 online Q&A call pr. måned, hvor du kan få støtte, sparring og svar på dine spørgsmål om stress. Q&A call’et foregår en hverdagsaften.
 • Hver måned, får du tilsendt en ny inspirations-lydfil eller video (varighed: ca. 20-30 min).

Pris for medlemsskab:

12 måneder: 3.999 kr (spar 789 kr)

1 måned: 399 kr

Tilmeldingen til medlemsklubben er lukket i øjeblikket

Skriv dig op på en uforpligtende venteliste herunder & få besked når tilmeldingen åbner igen.

Venligst vær opmærksom på dette ved tilmelding.

Jeg anbefaler ikke, at du tilmelder dig, hvis du er i starten af din sygemelding med stress. Der vil især være fokus på at reflektere over årsagerne til din stress, samt at igangsætte forandringer. Dette anbefaler jeg ikke i starten af en stress-sygemelding, hvor det er bedst at have fokus på at skabe ro og få stressen ud af kroppen.

Dit login er privat og gælder kun til 1 person. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med/til andre.

Dit medlemsskab er bindende i den periode du har købt adgang til. Når perioden udløber fornyes dit medlemsskab automatisk. Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab, således at det ikke fornyes når perioden udløber.

Venligst vær opmærksom på, at du kun har adgang til alt materialet så længe du er medlem.