Fri af stress

Få hjælp til at blive fri af stress. Et skridt ad gangen. Måned for måned.

“Det værste ville være at få et tilbagefald “.… Sådan tænker mange, der har haft stress. At det værste ville være at få et tilbagefald. Måske du også kan nikke genkendende det? Det forstår jeg godt. Om du har haft stress og er tilbage igen i din normale hverdag, eller om du er i slutningen af din sygemelding og er ved at vænne dig til tanken om at melde dig ind i hverdagen igen, så dukker alle tankerne op omkring det med at forblive fri af stress. Også når hverdagen melder sit ubarmhjertige ansigt.

Ubegrænset adgang til min undervisning – så du undgår omveje og tilbagefald.

“Fri af stress” er en online medlemsklub. Lavet til dig. Jeg har lavet medlemsklubben, fordi det tager tid at integrere varige forandringer. Og for at hjælpe dig med at undgå for mange omveje henimod at blive stressfri.

I medlemsklubben får du adgang til min undervisning måned efter måned. Og du får min støtte, når du møder modstand og er i tvivl om, hvordan du kommer videre.

At blive fri af stress kræver viden, indsigt og overblik. Det kræver hjælp.

I slutningen af stressperioden eller når du er blevet raskmeldt og er klar til at vende tilbage til hverdagen, melder en stor opgave sig foran dig. Det er nu, det seje og langstrakte træk skal tages. Det er også her, at rigtig mange desværre oplever at få tilbagefald. Fordi de ofte ikke havde den indsigt, den viden og det overblik, det kræver at blive fri af stress.

For at undgå tilbagefald og blive fri af stress, har du brug for:

 • At forstå, hvorfor du har svært ved at blive helt fri af stress, og hvad du kan gøre for at ændre det.
 • At fokusere skridt for skridt på tiltag, der gradvist mindsker din stress. I stedet for at tage store drastiske beslutninger nu og her.
 • At kunne se, hvordan og hvor i dit liv du – uden at ville det – skaber mere stress for dig selv. Det er der ingen grund til, og du vil blive overrasket over de ting, du kan lære om dig selv og dit liv.
 • At danne dig et overblik over, hvad du bør skrue op og ned for for at få mere balance i dit nervesystem (og dermed skabe mindre stress). Du har i den grad brug for at kunne samarbejde med din hjerne for at blive helt fri af stress.
 • At gå fra at føle dig alene med din stresstilstand til at opleve at blive imødekommet og forstået. Fællesskab og social interaktion er en stor fordel i arbejdet med at forblive stressfri.

Fri af stress

“Ja, de fleste kan blive fri af stress…. “

… Eller i hvert fald forbedre livskvaliteten væsentligt. Men jeg vil dog ikke love dig guld og grønne skove. De fleste har bl.a. brug for at justere ambitioner og forventninger til sig selv, for at blive fri af stress. Hvis du er villig til det. Og går ind og arbejder med dig selv, får hjælp til at vide præcis hvordan du skal håndtere svære situationer, og hvis du har tålmodighed og vedholdenhed, så kan du nedbringe din stress væsentligt.

Du kan gøre rigtig meget selv for undgå et tilbagefald og blive syg af stress igen. Det vil jeg hjælpe dig med. Et skridt ad gangen. Måned for måned.

Det er derfor, jeg har skabt “Fri af stress” ….

(Obs. hvis du er diagnosticeret med kronisk stress, og/eller har PTSD anbefaler jeg ikke dette medlemsforum).

Her får du redskaber og hjælp til at lande i dit liv fri for bekymringer og frygt om tilbagefald. Døgnet rundt, lige når du har brug for det

“Fri af stress” er en online medlemsklub, hvor jeg har samlet al min undervisning og giver dig adgang til det hele døgnet rundt.

 • Ny inspiration og undervisning hver måned, der hjælper dig med at holde dig på sporet hen imod mindre stress.
 • Mulighed for at få løbende rådgivning og svar når du sidder med et specifikt problem, der forhindrer dig i at komme fri af stress i et livewebinar hver måned.
 • Støtte fra andre, der også er på vej fri af stress. Du behøver ikke være alene i din proces, og du kan samtidig trække på andres erfaringer.

En håndsrækning til dig, der er godt på vej ud af stress og gerne vil forebygge tilbagefald

 

Du får her adgang til professionel hjælp til dig, der er godt på vej ud af stress.

Det er til dig, der:

 • Er raskmeldt, men stadig oplever stresssymptomer, du har svært ved at blive fri af.
 • Er bange for ikke at komme fri af stress nogensinde og allerede har prøvet forskellige tiltag uden at få de resultater, du ønsker.
 • …. Og til dig, der gerne vil forebygge tilbagefald i stress.
Stine Lundgaard

Din egen erfarne stressrådgiver og coach døgnet rundt

Mit navn er Stine Lundgaard, og jeg er stressrådgiver og coach. Jeg har lavet medlemsklubben “Fri af stress”, fordi jeg ved, hvor lang tid det tager at integrere varige forandringer. Og for at hjælpe dig med at undgå for mange omveje henimod at blive stressfri.

Jeg har arbejdet som coach siden 2008. I de sidste 5 år har jeg især arbejdet med at hjælpe stressramte fri af stress. Jeg har erfaring med at rådgive sygemeldte, ledige, medarbejdere, selvstændige og ledere gennem individuelle samtaler og onlineforløb.

Inde i medlemsklubben får du adgang til al min undervisning samt mulighed for individuel rådgivninger i mine månedlige livewebinarer. Du bliver samtidig inviteret med i en hemmelig Facebook-gruppe kun for medlemsklubben. Du har med andre ord min og de andres støtte, når du møder modstand og er i tvivl om, hvordan du kommer videre.

Hvordan ser dit liv egentligt ud om et år fra nu?

Prøv bare at forestille dig det…. Det er okay at drømme. Forestil dig, at du har været igennem et helt år fra og med nu.  Et år, hvor du har haft mulighed for at arbejde med dig selv, modtage undervisning i at forblive fri af stress og været en del af et fællesskab med andre, der har det præcist lige som dig. Og nu står du her om et år og kan mærke en forbedring, en dybere ro og en bedre balance.

Rom blev ikke bygget på én dag. Du bliver heller ikke fri af stress ved at knipse med fingrene. Men jeg vil gerne hjælpe dig med at nå derhen ved at give dig adgang til undervisning, rådgivning og et fantastisk fællesskab. Så du kan nå derhen, hvor du gerne vil være. Fri af stress.

Hver måned hjælper jeg dig et skridt nærmere et liv fri af stress

Hver eneste måned året rundt får du som medlem af onlineklubben “Fri af stress” adgang til et nyt tema. Alle temaer har til formål at hjælpe dig gradvist fri af stress.

Som medlem får du adgang til:

 • Undervisning i et nyt tema hver måned.
  Undervisningen er optaget som en mp3-lydfil og handler om et specifikt emne, der vil hjælpe dig til at blive fri af stress over tid. Du kan lytte til den lige præcist, når det passer dig.
 • Et månedligt livewebinar,
  hvor du kan stille spørgsmål og få sparring på din situation. En gang imellem inviterer jeg en ekspert med som gæst.
 • Adgang til ALT tidligere undervisnings- og bonusmateriale,
  lige så længe du er medlem.

Fri af stress

Få adgang til onlinehjælp til at blive helt fri af stress i dit eget tempo. Så længe du har brug for det

I medlemsklubben finder du al min undervisning. Jeg sender dig hver måned nyt undervisningsmateriale, som du kan lytte til og arbejde med i dit eget tempo.  Alt dette får du adgang til via abonnement. Det betyder også, at du kun betaler, så længe du har brug for det.

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du kan til en hver tid, afmelde dig igen.

Pris for 1 måned af gangen: 249 kr

Pris for 1 års medlemskab: 2.499 kr (spar 500 kr!)

Disse lydfiler ligger allerede klar til dig i det lukkede medlemsforum, når du tilmelder dig:

 • Det her SKAL du vide om stress
 • Sådan stopper du med at overhøre din krops signaler og bliver bedre til at mærke efter og få handlet på, hvad du har brug for.
 • Bryd med vanen med at bruge mere energi og kræfter end du har - en guide til dig, der konstant føler dig bagud og mangler tid og energi.
 • Sådan takler du dårlig samvittighed & skyldfølelse på grund af stress
 • Lær, hvordan du fortynder og gradvist ændrer din tendens til perfektionisme. I dette tema arbejder du med at sænke barren for dine ambitioner og stoppe med at sætte (for) høje forventninger til dig selv.
 • Sådan håndterer og fortynder du frygt, bekymringer og katastrofetanker.
 • Bryd med din overansvarlighed
 • Er du binyretræt? Lær om en af de største årsager til, at mange har svært ved at komme sig helt over stress + hvad du kan gøre.
 • Siger du for meget 'ja', når du egentlig har brug for at sige 'nej'? Lær, hvordan du sætter tydelige grænser og få mere af det, du har brug for.
 • Styrk dit selvværd. En guide til hvordan du gradvist fortynder begrænsende overbevisninger, der slider på dit selvværd.
 • Skab en vision for dit kommende år og forebyg mindre stress.
 • Sådan accepterer du dét, der er svært som stressramt.
 • Find vej gennem et identitetsskifte. En guide til dig, der har svært ved at lande i dit liv på den anden side af stress.
 • Stressramt i børnefamilien.
 • Når relationer er (medvirkende) årsag til stress - Hvad gør du, hvis du har en eller flere svære relationer i dit liv?
 • Lær hvordan du giver plads til flere stress-venlige sider af dig selv, f.eks. doven, langsom, passiv og tålmodig. [Skyggearbejde]
 • 5 lydfiler om dine følelsers betydning for stress
 • Planlæg dig til mere energi
 • Tag helhjertede beslutninger og skab mindre stress
 • Dilemmaer og udfordringer når du genoptager dit arbejde
 • Forebyg tilbagefald i stress
 • Bryd med den - måske - mest udbredte årsag til stress
 • Når dit privatliv er årsag til stress
 • Sådan ændrer du dine digitale vaner og giver din hjerne et pusterum
 • Introduktion til de 3 principper
 • Sådan forbedrer du din søvn

Fri af stress

Live webinar hver måned: Få svar på dine spørgsmål om stress (eller lyt til de andres)

Hver eneste måned afholder jeg et LIVE webinar for alle medlemmer. Webinaret ligger kl. 19.30 en hverdagsaften cirka midt i måneden. Opkaldet er din mulighed for at få svar på de spørgsmål, du sidder med i øjeblikket. Og samtidig “møde” ligesindede, der har nogle af de samme udfordringer med stress. Du kan også sagtens “bare” lytte med uden at sige noget – det er helt op til dig. Opkaldet bliver optaget, så du kan altid genhøre optagelsen, hvis du ikke kan være med live.

Af og til inviterer jeg en ekspert med som gæst til at belyse og besvare spørgsmål om stress.

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du kan til en hver tid, afmelde dig igen.

Pris for 1 måned af gangen: 249 kr

Pris for 1 års medlemskab: 2.499 kr (spar 500 kr!)

*MEDLEMSBONUS*

Få viden og hjælp fra udvalgte eksperter

Som noget ekstra har jeg samlet en række særligt udvalgte eksperter og deres råd til dig. Sæt dig ned et roligt sted, og lad dig inspirere af deres kloge ord og råd til dig. Disse interviews ligger allerede nu klar til dig inde på medlemsklubben:

Vibeke Fraling

Vibekes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi med Qi-gong

Hør om, hvordan Qi gong blev Vibekes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi. Vibeke fortæller, hvad Qi gong er, og hvordan du kan bruge det som et virkningsfuldt værktøj til at reducere stress. Du får samtidig 4 af Vibekes enkle qigong øvelser til at reducere stress som video eller lydfil. (Interview med Qi gong-instruktør Vibeke Fraling)

Læs mere om Vibeke her
Anja Funder

Hvordan akupunktur kan afhjælpe visse stresssymptomer

I dette interview kan du høre, hvilke stress symptomer akupunktur især kan afhjælpe. Du får også råd om, hvordan du finder en akupunktør, der er særligt god til at behandle stresssymptomer. (Interview med Anja Funder fra Sorø Akupunktur og Qi-gong.)

Læs mere om Anja her
Iben Foxby

Hormonelle ubalancer & stress

I dette interview lærer du om hormonelle ubalancer og stress. Bliv klogere på:
- Hvad det vil sige at have en hormonel ubalance.
- Hvad der skal til for at bringe dine hormoner i balance igen.
- Hvorfor det ofte ikke er nok 'kun' at arbejde med stressreduktion som f.eks. yoga, mindfulness el.lign. for at blive stressfri.
For mere info, kontakt Iben her: info@rundtomsundhed.dk

Fri af stress

Hvordan du passer på dig selv som særligt sensitiv

Er du særligt sensitiv? I dette interview lærer du, hvordan du passer på dig selv og opbygger en større robusthed, hvis du er særligt sensitiv. Du hører også om de faldgruber, det er vigtigt at styre uden om som særligt sensitiv for at undgå at blive (yderligere) stresset. (Interview med Marie Ørum Schwennesen fra Sensitivt Arbejdsliv).

Læs mere om Marie her
Pia Markersen

Bliv afklaret med, hvad du vil og kan fremadrettet i dit arbejdsliv

Mange stressramte tager deres arbejdsliv op til revision i kølvandet på en sygemelding. I dette interview får du bl.a. indsigt i, hvordan du bliver mere afklaret med, hvad du vil arbejdsmæssigt, og hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig, før du laver en forandring i dit arbejdsliv. Pia fortæller også om, hvordan du helt konkret griber det an at lave et jobskifte, samt hvilke faldgruber du skal være særligt opmærksom på i den forbindelse. (Interview med Pia Markersen fra Karrieretvivl)

Læs mere om Pia her
Maj Wismann

Lav sexlyst og stress

Lær hvorfor lav sexlyst er et udbredt stress symptom. I dette interview lærer du om baggrunden for, at stress kan have betydning for din sexlyst. Du lærer også om, hvordan du kan tage hul på en samtale med din partner, og hvordan han/hende bedst muligt hjælper dig igennem stress. (Interview med sexolog og parterapeut Maj Wismann).

Læs mere om Maj her
Pernille Springer

Motion og stress

Lær hvordan du - helt lavpraktisk - kan teste dig selv, om den motion du har lavet, har været for stressende for din krop. Eller om motionen har været passende. På den måde kan du undgå, at motion skaber yderligere stress i din krop. Du lærer også hvilken slags motion og bevægelse, der giver mening når du er alvorligt stressramt og/eller ny-sygemeldt med stress. Pernille fortæller også om, hvordan du bør gribe træning an, hvis du tidligere har været vant til at træne meget og nu er stressramt. Du får også et par tips til, hvordan du kommer i gang med at bevæge dig mere, hvis motion ikke falder dig naturligt. (Interview med fysioterapeut Pernille Springer).

Læs mere om Pernille her
Marianne Stein

Vær på forkant med dit møde med jobcentret

I dette interview får du inspiration og tips til, hvordan du kan være på forkant med dit møde med jobcentret som sygemeldt med stress. Du lærer bl.a. om nogle af de dilemmaer og faldgruber, der kan opstå i mødet med jobcentret som sygemeldt. Og du lærer, hvad du kan være opmærksom på, for at gøre jobcentret til din gode samarbejdspartner, fremfor en besværlig modspiller. (Interview med privat socialrådgiver Marianne Stein)

Læs mere om Marianne her
Familierådgiver Anna Ørtved

Sådan passer du på din partner og evt. børn under stress

I dette bonusinterview taler jeg med Familierådgiver Anna Ørtved om, hvordan du - så godt det er muligt - bevarer en god kontakt i dit parforhold, når den ene part er ramt af stress. Vi taler også om, hvordan du taler med dine evt. børn om stress og hvad du helt konkret kan sige alt afhængig af alderen på dit barn. Vi taler desuden om den svære situation, når dit barn, er årsag eller med-årsag til at du er blevet stressramt, og hvordan du tackler det. (Interview med Familierådgiver Anna Ørtved)

Læs mere om Anna her
Tapping

Lær at bruge tapping til at reducere stress

I dette bonus-interview lærer du om, hvad tapping er, hvorfor det virker og mest af alt, HVORDAN du bruger det i din dagligdag. Signe viser i videoen to forskellige tapping-sekvenser som du nemt kan begynde at bruge, og opleve øjeblikkelig effekt af.

Læs mere om Signe HER

Dit medlemskab kort fortalt

Når du tilmelder dig “Fri af stress”, får du øjeblikkeligt adgang til denne og tidligere måneders undervisningstemaer samt bonusmaterialet.

 • Du har fri adgang til al materialet, så længe du er medlem.
  Du er kun medlem, så længe du selv har brug for det og kan opsige dit abonnement når som helst.
 • Der er over 10 timers undervisningsmateriale klar til dig nu.
  Og der kommer hele tiden mere til. Du vil med andre kunne finde noget, du med det samme kan bruge i dit liv lige nu.
 • Du bliver inviteret ind i en hemmelig og lukket Facebook gruppe.
  Alle har det til fælles, at de arbejder hen imod at blive helt fri af stress. Her er med andre ord masser af støtte og forståelse.
 • Hver måned får du tilsendt en ny inspirations-lydfil (varighed: ca. 20-30 min).
  Fælles for alle lydfiler er, at de er lavet med det formål at hjælpe dig med at undgå tilbagefald og blive helt fri af stress.

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du kan til en hver tid, afmelde dig igen.

Pris for 1 måned af gangen: 249 kr

Pris for 1 års medlemskab: 2.499 kr (spar 500 kr!)

Mød de andre medlemmer

I det øjeblik du melder dig ind, møder du de andre medlemmer og bliver en del af et fællesskab, der støtter og hjælper hinanden. Jeg har spurgt nogle af de andre, om de vil fortælle, hvad de får ud af deres medlemskab. Du kan møde dem her.

"Jeg er stressfri og har ikke længere brug for at være medlem"

Jeg har været med i medlemsklubben et år og er stressfri nu, og har derfor ikke længere brug for at være medlem.

De 3 mest værdifulde indsigter jeg tager med mig fra mit medlemsskab er:

1) At lytte til mig selv, min mave og min krop.
2) At kunne sige fra og bruge ordet 'nej'.
3) At jeg har sat ambitions- og forventningsniveauet ned.

Hver måned har jeg lyttet til en ny lydfil med glæde og med en forventning om at høre “de vise ord” om, hvordan man kommer ud af stress.

For mig har det været en hjælp, at jeg ikke er alene med “mine” symptomer.

Jeg synes det var FANTASTISK at være med i facebook gruppen. Her har jeg fået mange brugbare svar på spørgsmål, og de andre deltagere er gode til at bakke op og rose.

Tina,

"Jeg har fået mere end jeg havde forventet"

Det jeg især tager med mig fra mit medlemskab er forståelsen af årsagerne til min stress, hvordan jeg håndterer min stress, og hvordan jeg forebygger tilbagefald.

Jeg synes at det er dejligt, at der i klubben bliver brugt lyd og billeder, da det er nemt i forhold til laaaange skrivelser.

Mit medlemskab har haft en meget stor betydning, da det har givet mig en grundig forståelse, som jeg ikke har fået i tidligere forløb.

Jeg har klart fået mere end jeg havde forventet!

Anonym,

Mine tanker omkring min stress er blevet mere "positive"

Jeg er ingen computernørd, så før jeg meldte mig ind, var jeg i tvivl om, om jeg ville få åbnet pc'en tilstrækkeligt. Og om kunne jeg gøre noget forkert når nu det foregår online. Det er dog på ingen måde kompliceret at bruge medlemsklubben selv om det foregår online.

Det vigtigste jeg tager med mig fra mit medlemskab er, at dét jeg oplever jo nærmest er LIG MED det, andre oplever. Jeg er slet ikke alene.

Stine har en naturlig måde at tale og skrive på. Og hun ved, hvad hun taler om.

Anne,

"Bare TAK"

Inden jeg meldte mig ind i *Fri af stress* var jeg bekymret for at det ville være upersonligt og distanceret. Men. Det har givet mig forståelse, mening og svar, og har været en vigtig del af min proces. Idag er jeg stressfri og har derfor netop meldt mig ud igen. TAK.

Anonym,

"Stine har en god indlevelse i, hvad det vil sige at have stress"

Til en start var jeg i tvivl om medlemsklubben var noget for mig. Jeg har dog været virkelig glad for at være med. Alt indhold har været relevant for mig. Det har samtidig været rart "at følges med" andre, der ved hvad jeg går igennem, hvilket jeg bl.a. har oplevet i den hemmelige facebook gruppe. Alt i alt har det haft en stor betydning for mig at være med.

Annette S,

"Mit medlemskab har haft stor betydning for at reducere min stress"

Inden jeg meldte mig ind, tænkte jeg at det umiddelbart var for dyrt. Jeg havde på det tidspunkt ikke nogen indkomst og følte, at det var svært at argumentere for at skulle bruge penge på det. Men jeg valgte at melde mig ind, det til trods. Og mit medlemskab har haft stor betydning ifht. at reducere min stress.

Jeg søgte især støtte i "brandsluknings" råd, altså hvad gør du, når stressen er værst. Men ved hjælp af medlemsklubben har jeg også fundet frem til kernen i min stress, og har brugt de lydfiler, der handler om det.

Jeg har også haft behov for at forstå, hvad der er sket helt konkret med mit nervesystem, og i mange lydfiler kommer der noget info om det.

Jeg er stadig medlem :-)

Anonym,

“Medlemsklubben hjælper mig til at holde fokus på at få det bedre”

Der er så mange, der tilbyder alt muligt og jeg har haft svært ved at finde den helt rette hjælp for mig. Jeg var nysgerrig, men også skeptisk. Og usikker på, hvor meget jeg ville få ud af det. Men jeg er meget tilfreds med mit medlemsskab. Jeg syntes det er nogle RIGTIG gode lydfiler Stine laver hver måned. De giver mig en større viden og hjælper mig til at holde fokus på faresignaler, samt dét der faktisk hjælper med blive fri af stress. Og det fokus er overraskende svært at fastholde, nu hvor jeg er raskmeldt, men langtfra er ovenpå igen. Det passer mig desuden rigtig godt, at jeg kan lytte i stedet for at læse.

Betina Wøhlk,

"Jeg bliver mødt med stor empati og en yderst professionel tilgang"

Jeg har på nuværende tidspunkt været i medlemsklubben i 3 1/2 måned, og valgte at melde mig ind fordi jeg var sikker på, at Stine kunne hjælpe mig igennem min stress, angst og udbrændthed.

Jeg har tidligere været tilmeldt et hav af forskellige gratis tilbud, men alle var aggresive med mange mails og det kunne jeg slet ikke være i. Det stressede mig langt mere end det gavnede.

Da jeg stiftede bekendtskab med Stines klub var det en helt anderledes og dybt professionel tilgang. Her følte jeg ikke der blev trukket noget ned over hovedet på mig - det var blot et tilbud.

Jeg har indtil nu fået følgende ud af mit medlemskab:

- Jeg tager (for første gang) ansvar for, at det er MIG der er ansvarlig for håndteringen af mine helbredsmæssige udfordringer.

- Jeg får konkrete værktøjer til, hvordan jeg lærer at håndtere det.

- Jeg får et håb om, at det kan lykkes.

- Jeg har adgang til et fortroligt forum, hvor ALT kan vendes med andre.

- Jeg bliver mødt med en stor empati og yderst professionel tilgang.

Anonym,

“Jeg vil til en hver tid give Stine mine varmeste anbefalinger!”

Selvom jeg kun har været medlem kort tid så har jeg har virkelig stor gavn af adgang til også de tidligere måneders lydfiler! Stine du rammer bare SÅ meget plet og det er så konkret, brugbart og informativt at lytte til dine lydfiler!

Anita Louise Nordam Popp,

Jeg har fået konkrete redskaber til at ændre dét, der stresser mig

I Online medlemsklubben har jeg fået en større viden og forståelse af stress, og jeg har klart fået en langt bedre indsigt i mine handlemønstre og hvad jeg kan gøre for at ændre de mønstre, så jeg ikke havner i stress igen. Det har også været utrolig rart med Q&A calls. Selv om jeg aldrig har deltaget i et live, så har jeg altid hørt dem bagefter og fået et indblik i, hvad andre kæmper med (som jo oftest også var det jeg selv kæmper med) og råd til, hvad man kan gøre ved det.

Det er rart at høre at der er andre, der har det ligesom mig selv - at jeg ikke er unormal og at jeg kan gøre noget for at hjælpe mig selv. At være medlem og at høre både lydfilerne, men også svarene til de andre medlemmer, har givet mig en støtte i at tro på mig selv og stå fast i hvad jeg føler er bedst for mig selv og handle på det.

Efter 4 måneders sygemelding var der stort pres fra min chef om at vende tilbage til arbejde, og havde jeg ikke deltaget i dette forløb, er jeg sikker på, at jeg havde givet efter og ikke hørt efter mig selv og mine behov. Så udover viden har det hjulpet mig til at blive opmærksom på mine behov og handle på dem, givet mig modet til at stå ved, hvad der er godt for mig.

Værktøjerne og øvelserne i Online Medlemsklubben har hjulpet mig helt konkret i at blive opmærksom på, hvad der stresser mig, og det har givet mig redskaber til at ændre det. Det har hjulpet mig til at blive opmærksom på mine stress signaler og handle på dem med det samme i stedet for bare at lade stå til og håbe på at det går over, når jeg lige er nået over næste bakketop (i forhold til arbejde og opgaver).

Jeg er helt klart ikke i mål - og det kommer jeg nok aldrig helt - men jeg synes, at jeg er langt, langt bedre klædt på til at handle, så jeg ikke kommer så langt ud igen. At have stress er noget nær det værste jeg har oplevet og prøvet. Den kæmpe magtesløshed og nedtur, ikke at kunne kende sig selv og sine reaktioner håber jeg aldrig at jeg kommer ud for igen.

Mange, mange kærlige hilsner

Anne-Marie Justinus Stærmose,

"Det at være med i medlemsklubben har fået mig til at tænke over hvad jeg skal og ikke skal, og om jeg er på rette spor"

Jeg ramte muren sidst i januar 2018, og lige der synes følte jeg mig helt alene. Derfor skrev jeg tilfældigt i søgefeltet på Facebook ordet “stress” og en masse grupper kom frem. Jeg klikkede ind på de forskellige og nogle så mere professionelle ud end andre, men mit valg faldt på Stines side. Her kunne jeg i min søgen se og læse at jeg overhovedet ikke var “Palle alene i verden” - der var jo mange der havde det fuldstændigt ligesom mig - og nogle endda meget værre.

Min indmelding kom ret hurtigt efter at jeg havde “fundet” Stine. Hun lagde nogle gode små annoncer op med brugbare spørgsmål, som jeg kunne få svar på, råd og hjælp til hvis jeg meldte mig ind, så valget var ikke så svært da jeg havde BRUG for hjælp for at blive rettet op igen og komme tilbage på sporet.

Jeg har lyttet til alle lydfilerne og Q&A calls, og har taget det til mig som jeg kan bruge og arbejde med for der er ingen tvivl om at JEG skal arbejde med mig selv. Selvfølgelig har jeg også fået hjælp fra en psykolog ved siden af. Der er dog ingen tvivl om at dét at være med i medlemsklubben har fået mig til at tænke anderledes og tænke over hvad jeg skal og ikke skal, om jeg er på rette spor og i det hele taget vide at jeg overhoved ikke er den eneste der er ramt. Jeg vil til enhver en tid opfordre folk til at købe sig til den hjælp og de værktøjer man kan få til at komme på rette hylde igen.

Jeg skal lige afslutningsvis sige at jeg har lang vej endnu selvom jeg er startet stille og roligt op på job igen (ca 10-15 timer/ugen) er jeg langt fra rask endnu men det går helt sikkert stille og roligt den rigtige vej. Jeg har LÆRT (tror jeg nok) at lytte til min krops signaler, så jeg ikke rammer muren igen og bruger sideløbende ALLE de værktøjer jeg får i medlemsklubben på bedste vis.

Tina,

“De emner der tages op hver måned rammer plet”

Min største indvending mod at købe en plads var om jeg ikke snart havde prøvet alt og om der var mere hjælp at hente. Støtteforummet har givet mig en form for kontakt med ligesindede. Det er rart at høre om andres erfaringer og besværligheder med stress. For mig er det mest værdifulde ved støtteforummet, at de emner der tages op hver måned, lige præcis er det vi går og tumler med hver dag.

Mikael Jakobsen,

Det giver en stor tryghed at høre Stines omsorgsfulde og erfarne feedback

Jeg blev nysgerrig på online medlemsklubben og syntes det var en overkommelig pris. Det er altid godt at udveksle erfaringer med andre som man deler udfordringer med! I online medlemsklubben får jeg en masse gode råd og feedback på spørgsmål. Det er en god støtte i arbejdet med at hele efter stress. Det mest værdifulde ved at være medlem er bevidstheden om at det findes og at man kan læne sig op af det.

Anonym,

Lydfilerne i medlemsklubben hjælper mig

Jeg har været medlem siden marts 2018, og jeg er stadig med fordi det lige nøjagtig er de ting Stine siger og laver lydfiler om, der hjælper mig. Faktisk ikke kun i relation til stress reduktion, men også som rigtigt gode råd generelt til at håndtere livet.

Anonym,

Mit medlemskab er uundværligt i den svære proces med at blive fri af stress.

For mig betyder det meget at være medlem af online støtteforummet fordi det er svært og ensomt at komme sig ovenpå et overbelastnings-nedbrud. Mine symptomer er ikke umiddelbart synlige. Derfor er det rigtig godt at kunne dele med andre som kender til det at have stress.

Bare det at lytte til Stines stemme kan give mig en ro. Jeg synes at emnerne i Online Støtteforummet har været super godt bygget op i den tid jeg har været med. Jeg oplever at de følger den udvikling jeg gennemgår.

Jeg har lyttet til lydfilerne i Online Støtteforummet gentagende gange når jeg har haft brug for det. Det er rigtig godt at vide at jeg kan lytte til det når jeg har brug for det. Det er samtidig trygt at vide at man altid kan skrive i Facebook gruppen. Det giver mig klarhed, at skrive derinde, og at lade andre læse, hvad jeg skriver.

Jeg synes alt i alt, at medlemskabet er uundværligt for mig i denne svære proces med at blive fri af stress.

Ina,

Anonym: Jeg har fået meget mere end jeg forventede

Min største indvending mod at melde mig ind var prisen. Mit medlemskab har dog haft meget stor betydning for mig, og det har givet mig en grundig forståelse, som jeg ikke har fået i tidligere forløb. Jeg har fået meget mere end jeg forventede. Det er dejligt at der i medlemsklubben bliver brugt lyd og billeder da det er nemt i forhold til lange skrivelser. Jeg synes Stine er fantastisk til det hun gør! Hendes indlevelse er meget dybere end jeg har oplevet hos andre coaches.

Anonym,

Camilla: Jeg lærer hele tiden noget nyt, og derfor er jeg stadig medlem

Hver måned når der kommer en ny lydfil får jeg ekstrem brugbar viden - især om de, i høj grad interessante og ubevidste mønstre, der ligger til grund for mine handlinger og holdninger. Jeg lærer hele tiden nyt i medlemsklubbben. Det har ISÆR være lærerigt for mig, hvor indgroet det, der ligger til grund for min stress, er. Jeg er ikke fri af stress. Og bliver det nok aldrig, men i medlemsklubben lærer jeg at håndtere stressen bedre, og reagere hurtigere inden den accellererer.

Camilla Riis,

Hvad de andre spurgte om, før de tilmeldte sig

Du får adgang med det samme. Højst et par minutter efter din tilmelding modtager du en e-mail med dine personlige login-oplysninger til det lukkede medlemsforum, hvor du finder al indholdet. Herefter kan du logge ind og gå i gang med undervisningsmaterialet med det samme.

Det bedste tidspunkt at tilmelde dig er, når du oplever et begyndende overskud til at bearbejde årsagerne til din stress. Jeg anbefaler ikke, at du tilmelder dig, hvis du er i starten af din sygemelding med stress. Eller hvis du er meget syg med stress. I medlemsklubben vil der især være fokus på at reflektere over årsagerne til din stress, samt at igangsætte forandringer både på kort og lidt længere sigt. Dette anbefaler jeg ikke i starten af en stresssygemelding, eller hvis du fortsat er meget overvældet af symptomer. Her er det bedst at have fokus på at skabe ro og få stressen ud af kroppen.

Du har adgang til al undervisningsmateriale, bonusinterviews, optagelser af Q&A call’s samt Facebook-gruppen, lige så længe du er betalende medlem.

Du kan gå ind på www.simplero.com og angive, at du har mistet dit login. Så får du tilsendt et nyt. Du kan også skrive til mail@stinelundgaard.com, så sørger min søde assistent June for at supporte dig hurtigst muligt, så du kan få tilsendt et nyt login.

Dit login er privat og gælder kun til 1 person. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med andre. Det betyder også, at du ikke kan stille spørgsmål på livewebinarer og i Facebook-gruppen på vegne af andre. Og du må ikke dele dit login med andre.

Dit medlemskab er kun bindende i den periode, du har købt adgang til. Når perioden udløber, fornyes dit medlemskab automatisk. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, således at det ikke fornyes, når perioden udløber. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du ønsker at fortsætte i medlemsklubben, så sørg for at markere det i din kalender i god tid, før dit abonnement automatisk fornyes. Vær opmærksom på, at hvis du opsiger dit abonnement og ønsker at blive medlem på et senere tidspunkt, kan prisen være steget – eller der kan være lukket for tilmeldinger. Så længe du er medlem, ændrer jeg dog ikke de vilkår og priser, du i første omgang har tilmeldt dig under.

Du kan læse mine handelsbetingelser her >>>

 

Det er ret let at melde sig ud. Her er, hvordan du gør:

 1. Find din seneste faktura, som du har modtaget på mail.
 2. Tryk på den sorte knap, hvor der står “Administrer dit abonnement eller skift kort”
 3. Tryk på den orange knap, hvor der står “Lad dit abonnement udløbe ved periodens udgang” >>> Så stopper dit abonnement automatisk fremadrettet ved periodens udgang.

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du kan til en hver tid, afmelde dig igen.

Pris for 1 måned af gangen: 249 kr

Pris for 1 års medlemskab: 2.499 kr (spar 500 kr!)