Få 20% rabat på enrolment kits fra doTERRA i november

Enrollment kits

I november måned får du 20% rabat på udvalgte enrolment kits fra doTERRA.

Går du med tanker om at blive kunde eller forhandler, er det en oplagt mulighed for at få en stor rabat i denne måned. Et enrolment kit er en startpakke, med et udvalg af forskellige olier eller produkter fra doTERRA. Et enrolment kit indeholder i forvejen en rabat, hvor du får flere olier for din penge i forhold til, hvis du købte dem enkeltvis.

I november får du så yderligere 20% rabat oveni når du bestiller et enrolment kit.

Der kan kun købes et enrolment kit til 20% rabat per person.

I november får du 20% rabat på et af disse tre enrolment kits

 

Home Essential Kit Dette kit indeholder doTERRA’s 10 mest populære olier samt en diffuser. Dette hjemmeapotek er uundværligt, og har bl.a. olier, der styrker dit immunforsvar, afhjælper fordøjelsesbesvær, afspænder smertende muskler, udrenser, opløfter, styrker dine grænser og meget mere. Jeg elsker personligt dette kit og kan varmt anbefale det.

Pris for Home Essential Kit inklusiv 20% rabat: 1.686 kr

 

Essential Aromatics Diffused Kit (Følelseskittet) Dette var mit første kit og møde med de skønne olier fra doTERRA. Dette kit bliver kaldet for følelseskittet da det indeholder 6 forskellige blandingsolier: 3 olier, der hjælper dig med at fremme og højne positive følelser. Og 3 olier, der hjælper dig med at forløse og fortynde tunge og negative følelser.

Pris for Essential Aromatics Diffused Kit inklusiv 20% rabat: 1.455 kr

Et uundværligt kit, som jeg bruger næsten dagligt. Læs mere om følelseskittet HER >>>

 

Cleanse & Restore Dette kit indeholder et komplet sæt af produkter, der hjælper din krop med at udrense og genopbygge på en blid og enkel måde. Det fåes også i en vegansk version. Du behøver ikke lave store ændringer i din kost og daglige vaner (med mindre det føles rigtigt for dig) for at følge denne udrensning. Udover at udrense, hjælper produkterne dine organer, fordøjelsessystem og immunforsvar med at blive mere velfungerende igen. Oplagt til dig, der har været stressramt længe, og som længes efter at blive bygget helt op igen indefra.

I forvejen sparer du 820 kr ved at købe Cleanse & restore (fremfor at bestille produkterne enkeltvis). Og her i november får du så yderligere 20% rabat oveni.

Pris for Cleanse & Restore Kit inklusiv 20% rabat: 1.860 kr

 

Langt de fleste vælger et Enrolment kit som en start. Et kit er doTERRA’s bedste deal og en god måde at lære de mest populære olier at kende på. Du sparer derfor både penge og kickstarter samtidig en dybere og et bredere spektrum af heling, når du vælger et kit.

Du kan sagtens tilføje andre produkter til din indkøbskurv, udover enrolment kittet.

Se de forskellige Enrolment kits HER >>>

 

Jeg vil gerne bestille et enrolment kit og have 20% rabat >>>

Ps. Hvis du har brug for min hjælp til at bestille, er du velkommen til at skrive til mig på mail@stinelundgaard.com

Er du sygemeldt med stress?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.