Aromaterapi – en genvej til at forløse følelser

Aromaterapi

I denne artikel fortæller jeg om mit første møde med æteriske olier og aromaterapi.

For nyligt blev jeg introduceret for doTERRA’s æteriske olier. Og det var kærlighed ved første blik (og duft).

Jeg blev ret hurtigt tiltrukket af et kit til at fortynde svære følelser, og fremme mere af alt det, der løfter og gør os glade. Det kit måtte jeg bare eje og teste.
 
Jeg blev også tiltrukket af, at du ikke kan gøre noget forkert med olierne.
Og at olierne bypasser al snak og larm, og virker uden at du behøver at gøre andet end at læne dig tilbage og modtage.

 

Følelses-kittet indeholder 6 forskellige æteriske olier

Olierne kan bruges til at fortynde og forløse følelser som f.eks. vrede, bitterhed, frygt, tristhed, sorg, kedsomhed, manglende motivation og mange flere.

At erfare, lære at rumme og undlade at sidde fast i negative nuancer af mit følelsesliv, har altid været et af mine udviklingspunkter.

Det kan virke tillokkende at dulme, overhøre eller fortrænge svære følelser med stimulanser, arbejde eller træning. Og når jeg falder i fælden gør jeg det som regel fordi jeg ikke har overskud til andet.

Det fantastiske ved at bruge en æterisk olie når jeg mærker en svær følelse, er, at olien helt af sig selv hjælper mig med at få følelsen frem i lyset og give slip på den. De løfter simpelthen mit humør, og hjælper mig tilbage til en grundtilstand af glæde.

Jeg er vild med genveje. Og selv om æteriske olier ikke fritager os fra livets udfordringer. Så ser jeg æteriske olier som en fantastisk hjælp til at håndtere når svære eller tunge følelser fylder for meget. Og til at give mig overskud til at få handlet på noget jeg har udsat. Eller at få kommunikeret noget vigtigt. Eller sat en grænse et sted, jeg har undladt at gøre det. Eller simpelthen at give mig selv lov til mere sjov, glæde og frihed.

 

Start med at identificere, hvad du føler eller hvad du har brug for?

Hvis du har svært ved at finde ind til, hvilken følelse, der dominerer, og bare kan mærke at du er i en lav eller ubehagelig følelsestilstand. Så kan du bruge denne beskrivelse fra doTERRA til at identificere, hvilken følelse, der fylder mest i dig lige nu >>>

Du kan også blot kigge på de 6 æteriske olier og vælge den olie, der ‘taler mest til dig’.

De 6 æteriske olier i følelseskittet er:

PEACE når du er fyldt med indtryk, og har brug for ro. Den er genial til forløse stress som de fleste af jer der læser med herinde har inde på livet.

CONSOLE når du er trist eller mærker sorg, og har brug for omsorg. Console forløser ked-af-det-heden og gør dig i stand til at være i stilhed med det der er.

FORGIVE når du mærker vrede, bitterhed og fordømmelse. Både ifht. andre, og ifht. dig selv.

MOTIVATE når du har brug for inspiration, stoppe overspringshandlinger og få mere flow. (Jeg bruger den ofte på mit kontor når jeg arbejder)

PASSION når du har brug for et postivt løft og indspark, og for en stund slippe hverdagens pligter og tyngder. Olien inspirerer til lethed, sjov og kreativitet.

CHEER når du har brug for at skrue op for mere håb og glæde i dit liv.

 

Derfor virker aromaterapi

Når du dufter til en æterisk olie påvirkes dit limbiske system i hjernen inden for kort tid.

Dit limbiske system i hjernen styrer dine følelser, motivation, indlæring og hukommelse. Og derfor kan du, når du bruger æteriske olier, netop påvirke dit humør og dine følelser.

Din følelsestilstand har STOR betydning for din livskvalitet. Og at have et nemt værktøj som aromaterapi, hvor du dybest set ikke kan gøre noget forkert, er i min verden genialt.

Aromaterapi kan derfor give dig et fornyet overskud til at takle de faktorer i dit liv, der trækker dig ned. Og det kan hjælpe dig med at højne motivationen til at få sat handling bag tiltag, du måske har udsat for længe.

doTERRA’s olier er nogle af de reneste du finder på markedet. (Undlad at købe såkaldte doTERRA olier på Amazon, da disse med stor sandsynlighed er kopier, der indeholder skadelig kemi, du ikke vil have ind i din krop.)

 

Sådan bruger du følelsesmæssig aromaterapi i dit liv

De 6 æteriske olier i følelseskittet er såkaldte blandingsolier. De er meget intense og drøje, og derfor behøver du blot bruge 1 dråbe og max 3 dråber af gangen.

  • Brug 1-3 dråber af en af de æteriske olier i en diffuser, der sender en skøn duft ud i det rum du sidder i.
  • Dryp en enkelt dråbe olie i din ene hånd, gnid dine håndflader mod hinanden, og tag hænderne op til dit ansigt og tag nogle dybe vejrtrækninger, mens du indånder duften fra olien. Undlad at få olien i næsen og øjnene.
  • Bland 1 dråbe olie med økologisk mandel- eller kokusolie, og smør dine fødder, nakke eller rygrad ind i olieblandingen.

 

Vil du også i gang med følelseskittet fra doTERRA?

Lige nu er følelseskittet + en diffuser på tilbud. Du sparer 34% på normalprisen til og med den 30 april 2020 (eller så længe lager haves). Normalpris: 1.710 kr – Tilbudspris: 1.275 kr 

Du bestiller følelseskittet her: https://www.mydoterra.com/stinelundgaard/

Vælg ‘Join & save’

Vælg ‘Spring Aromatics Diffused Kit’ når du skal lægge følelseskittet i indkøbskurven.

 

Har du brug for hjælp til at bestille eller har du spørgsmål til olierne?

Jeg hjælper altid gerne over telefon, hvis du har brug for hjælp til at bestille olierne. Eller du har brug for rådgivning i hvilke olier, der passer bedst til dit behov.

Du kan kontakte mig på mobil 2536 1280, messenger eller mail@stinelundgaard.com

KLIK HER og læs en vejledning i (+ se video om), hvordan du kommer i gang med olierne fra doTERRA >>>

 

Er du sygemeldt med stress?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.