Skriv til brevkassen

Spørgsmål til brevkassenØnsker du at stille et spørgsmål til brevkassen om stress?

Her på siden har du mulighed for at få et svar, helt gratis og anonymt, på et spørgsmål eller en problematik om stress.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen om stress:

Skriv og stil dit spørgsmål ved at gå længere ned på siden her og find kommentarfeltet. Her skriver du dit navn + email.

Du behøver ikke bruge dit rigtige navn, så det er helt fint hvis du finder på et “anonymt brevkasse navn”. Det er dog vigtigt at din emailadresse er korrekt. Og husk, det er KUN mig der ser din email-adresse.

Herefter kan du skrive dit spørgsmål i kommentarfeltet.

I dit spørgsmål må du gerne beskrive hvad der frustrerer dig allermest i øjeblikket, og hvad du gerne vil have et konkret råd om eller svar på. Jo mere du beskriver og uddyber din problematik og dit/dine spørgsmål, jo bedre et svar vil jeg kunne give.

Hvornår får du svar?

Når jeg har skrevet et svar, vil det fremgå på min hjemmeside under “Brevkasse” og jeg sender dig en mail med et link til hjemmesiden, så du kan læse svaret.

Alle spørgsmål er anonyme og bliver behandlet fortroligt.

Alt afhængig af efterspørgslen, er du IKKE garanteret et svar, men jeg lover at jeg besvarer så mange som overhovedet muligt.

Jeg forbeholder mig retten til at bruge spørgsmål og svar i nyhedsbreve, på workshops m.m – men helt anonymt naturligvis.

Billede af Stine Lundgaard

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål om stress og hjælpe dig videre i livet med mindre stress og meget mere livsglæde, trivsel og overskud.

Ønsker du viden, inspiration eller hjælp NU med det samme, ligger der allerede en masse brevkasse-indlæg på min side. Du kan læse et af de nyeste brevkasse-svar HER.

Mange hilsner fra Stine Lundgaard

En Kommentar til Skriv til brevkassen

  1. Pingback: 14. December - Stine Lundgaard - Mellow way blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2012 Stine Lundgaard