Træk stikket.


Forebyg arbejdsrelateret stressMå man pjække fra sit arbejde?
Ja, I visse tilfælde – hvis du spørger mig. Forleden aflyste jeg en hel dags samtaler og meldte mig syg – uden at være rigtig syg. Jeg havde sovet dårligt natten forinden, og var flad og uden energi. Jeg er min egen chef, og så vil nogen sikkert sige, at så er det jo meget nemt lige at tage en off-dag. Men sagen er, at der kommer ingen og overtager mine klienter den dag, og det er mig selv, der betaler min første sygedag. Alligevel, er mit helbred og overskud vigtigst. Og helt ærligt, hvilket eksempel er jeg for mennesker med stress, hvis ikke jeg kan finde ud af at passe godt på mig selv?

Hvis du er dødtræt, udmattet og føler dig lidt ved siden af dig selv, kan en timeout i ny og næ bruges til at finde ud af, hvad det handler om og hvad du har brug for. Ofte er det ”bare” fred og ro. Og det kan være svært i kontorlandskabet. Eller når du kommer hjem med hænderne fulde af indkøb og børn…

Jamen hvad så med min dårlige samvittighed? Den skal parkeres i et hjørne. Du skal ikke tage en pjækkedag og så have skyldfølelse dagen lang. Du er sikkert både dedikeret og pligtopfyldende, og ingen er uundværlige.

Hvis din situation handler om noget arbejdsrelateret, og du har følt dig overbebyrdet og udmattet i et stykke tid, er det en god ide at få talt med din chef hurtigst muligt. Din chef skal vide, hvordan du har det, og det er hans/hendes opgave at hjælpe dig med at få prioriteret i dine opgaver, og evt. uddelegere noget af dit arbejde i en periode.

Her viser det sig også hvad din chef egentlig er villig til. Nogle chefer er bundet hårdt opadtil i organisationen, og kan måske reelt ikke gøre så meget for at hjælpe dig, trods gode intentioner. Og andre har indflydelse og vilje nok til at hjælpe dig med at omprioritere i en periode. Men et er din chef, noget andet er om du er villig til at være ærlig og bede om hjælp?

Mange af de klienter jeg har i min praksis er sygemeldte pga. arbejdsrelateret stress. Vi taler om lange sygemeldinger på 3-5 måneder. Nogle gange længere. Det er alvorligt. Og enkelte kommer aldrig rigtig tilbage på sporet igen. Fælles for de fleste er, at de har haft nogle urimelige og overbelastende arbejdsvilkår alt for længe, og derfor gradvist har vænnet sig til at have det dårligere og dårligere i kroppen.

Det er først og fremmest din chefs og din arbejdsplads’ ansvar at have en stresspolitik, og være opmærksom på medarbejdernes trivsel. Samtidig er det kun dig, der ved, hvordan du har det og hvad du har brug for. Og mange gange er det et pusterum der skal til for, at du kan mærke det. En fridag hjælper ikke meget, hvis du allerede har alvorlig stress. Men det kan bruges forebyggende, så du får gjort noget ved problemerne i tide. I stedet for at håbe på at det bliver bedre af sig selv. Det gør det ikke…

kommentarer

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.