Fri Af Stress: Et online støtteforum

FRI AF STRESS

Et online støtteforum til dig, der vil fri af (alvorlig/skadelig) stress

 

Fri af stress_ 1

 

Har du svært ved at komme (helt) fri af din stress? Hvis JA, så læs mere her…

 

 Er du for frisk til at være sygemeldt, men mere stresset i din hverdag end du bryder dig om?

 Har du allerede prøvet forskellige tiltag, uden at få de resultater du ønsker?

 Har du svært ved at forstå, hvorfor du bliver ved med at have stress symptomer?

 Er du bange for at du ikke kommer helt fri af stress, nogensinde?

 Vil du gerne forebygge at få et tilbagefald i stress?

 

… Så er du kommet til det rette sted

 

Fri af stress_ 2

 

Som medlem af online støtteforummet får du:

★ Ny inspirations-lydfil hver måned med støtte og viden til dit næste skridt hen i mod mindre stress. Den første mandag i hver måned poster jeg en ny undervisnings-lydfil i støtteforummet. Lydfilen er optaget som mp3 og handler om et specifikt emne, der vil hjælpe dig til at reducere og forebygge (mere) stress. Undervisningen er altid inklusiv en øvelse eller et konkret tiltag du kan arbejde videre med og omsætte til handling i din dagligdag. Indholdet har især fokus på den personlige stress – altså dine vaner, overbevisninger og mønstre som skaber stress, og hvordan du håndterer og forandrer disse, skridt for skridt. Alt indhold bliver KUN lavet til forummet, og findes ikke andre steder (bonusmaterialet kan dog findes enkelte andre steder også). Når næste måneds indhold lægges op i forummet, er forrige måneds indhold ikke længere tilgængeligt. Du kan se en oversigt over kommende indhold længere nede.

 Et månedligt online Q&A call. En gang om måneden kl. 20 en hverdagsaften holder jeg et online Q&A Call hvor alle medlemmer er inviteret. Her kan du stille de spørgsmål du sidder med i øjeblikket omkring din situation. Opkaldet bliver optaget, så det kan genhøres frem til næste Q&A call.

 24/7 støtte fra en hemmelig og hermetisk lukket Facebook gruppe KUN for medlemmer. Her møder du ligesindede, der også er på vej ud af stress. I gruppen får du hjælp til at blive på sporet, og du kan dele dine erfaringer og input, og samtidig opleve at blive støttet af ligesindede. Jeg administrerer gruppen og er også aktiv i den.

★ Øjeblikkelig adgang til bonusmaterialet, der er tilgængeligt lige så længe du er medlem af forummet. Se liste over bonusmateriale længere nede.

 

>>> Klik her for at tilmelde dig og se priser <<<

 

Fri af stress_ 4

 

 

Forestil dig at få kontinuerlig hjælp og støtte til:

✔ At forstå hvorfor du har svært ved at blive helt fri af stress og hvad du kan gøre for at ændre det.

✔ Skridt for skridt at fokusere på tiltag, der gradvist mindsker din stress.

✔ At se hvordan og hvor i dit liv, du – uden at ville det – skaber mere stress for dig selv.

✔ Overblik over hvad du bør skrue op og ned for, for at få mere balance i dit nervesystem (og dermed skabe mindre stress)

✔ At gå fra at føle dig alene med din stresstilstand til at opleve at blive imødekommet og forstået.

 

Forskellen på sund og alvorlig/skadelig stress, er:

Den sunde stress opstår når du står overfor at skulle yde en ekstra indsats, er ved at komme for sent til en aftale, har en deadline, skal til jobsamtale eller i det hele taget skal noget, der gør dig nervøs eller hvor du skal præstere noget ekstra.

I sådanne situationer reagerer du typisk med at få hjertebanken, svedige håndflader, tørhed i halsen, anspændthed og sommerfugle i maven. Når deadlinen, eksamen osv er er overstået, så slipper din krop gradvist stress symptomerne igen, og du kan slappe af og restituere. Det kan godt ske flere gange i løbet af en dag og du kan sagtens tåle det, når du er i balance. Det er en helt naturlig og vigtig mekanisme, og det man kan kalde for den sunde stress. Faktisk har du brug for denne her form for stress. Og hvis du stod i en virkelig farlig situation, vil den sunde stress være livsvigtig for dig. Den sunde stress opstår, fordi dit alarmberedskab aktiveres.

Den skadelige stress opstår når dit alarmberedskab aktiveres oftere og oftere, og mere end nogle få gange i løbet af dagen. Det opstår når du begynder at vænne dig til at være alert, beredt og præsterende en stor del af din tid. Og når der samtidig ikke er tilstrækkeligt fokus på at slappe af og restituere.

Når stress begynder at slide på dig og være begyndende skadelig, reagerer du f.eks. med at få en dårligere søvn, have en kortere lunte, føle dig mere træt og udmattet, samt have hyppigere hovedpiner og en følelse af at være overvældet.

Når den slidsomme stress står på i en længere tidsperiode, vil flere og flere stress symptomer vise sig. Det kan f.eks. være kroniske søvnproblemer, migræner, lyd- og lysfølsomhed, svimmelhed, kvalme, uro og rastløshed, aggressivitet, svært ved at være social, hukommelsesproblemer,  koncentrationsbesvær og en øget tendens til bekymring, frygt og angstprægede tanker. Osv. – listen er desværre lang.

 

Fri af stress_ 3

 

>>> Klik her for at tilmelde dig og se priser <<<

 

Hvorfor dette støtteforum?

Jeg ønsker at skabe et forum, hvor der er fokus på at skabe langvarige forandringer, der over tid kan hjælpe dig helt fri af den skadelige stress. 

At blive fri af stress, sker ikke fra den ene dag til den anden. Det tager tid og fokus og vedholdenhed at skabe langvarige forandringer. Du kan sammenligne det med at ændre på mangeårige, indgroede vaner.

Men jeg VED, at dét du holder fokus på har en tendens til at vokse. Derfor vil jeg gerne støtte dig i at holde dit fokus på dét, der over tid vil gøre dig fri af skadelig stress. Samtidig med at du oplever at blive støttet og bakket op hver gang du f.eks. er i tvivl om noget, eller har brug for et råd om noget specifikt.

 

Få svar på dine spørgsmål om stress:

Hver eneste måned, afholder jeg et LIVE Q&A Call for alle medlemmer af støtteforummet.

Opkaldet ligger kl. 19.30 en hverdagsaften cirka midt i måneden, så det passer med at du hører nyt fra mig omkring hver anden uge.

Opkaldet er din mulighed for at få svar på de spørgsmål du sidder med i øjeblikket. Og samtidig “møde” ligesindede, der har nogle af de samme udfordringer med stress.

Du kan også sagtens “bare” lytte med uden at sige noget – det er helt op til dig.

Opkaldet bliver optaget, så du kan altid genhøre optagelsen hvis du ikke kan være med live.

Har du brug for øjeblikkelig svar, kan du altid spørge med det samme i Facebook-gruppen.

 

 

Fri af stress_ 5

 

Kommende indhold og Q&A calls i 2017:

✿ April: Bryd med stress-vane #1: Jeg overhører min krops signaler og tager mig alt for meget sammen / Q&A call: tirsdag den 18/4 kl. 20

✿ Maj: Bryd med stress-vane #2: Jeg føler mig bagud og mangler tid & energi  / Q&A call: tirsdag den 16/5 kl. 20

✿ Juni: Bryd med stress-vane #3: Dårlig samvittighed og hvordan jeg skelner mellem hvilke tanker, der er værd at lytte til og hvad jeg bør overhøre. / Q&A call: tirsdag den 13/6 kl. 20

✿ Juli: Bryd med stress-vane #4: Perfektionisme & (for) høje forventninger til mig selv  / Q&A call: tirsdag den 11/7 kl. 20

✿ August: Bryd med stress-vane #5: Skru ned for bekymringer, frygt og katastrofetanker, og op for tillid til mig selv, andre og livet / Q&A call: tirsdag den 15/8 kl. 20

✿ September: Bryd med stress-vane #6: Overansvarlighed: Hvordan jeg KUN tager ansvar for dét der er mit, og overlader resten til andre / Q&A call: tirsdag den 12/9 kl 20

✿ Oktober: Bryd med stress-vane #7: Mine behov står (som regel) bagerst i køen. Forstå hvorfor jeg har så svært ved at sætte mig selv først / Q&A call: tirsdag den 10/10 kl 20

✿ November: Bryd med stress-vane #8: Jeg siger (for ofte) JA når jeg egentlig mener NEJ. Hvad er årsagen til, at jeg har svært ved at sige fra? / Q&A call: tirsdag den 14/11  kl 20

✿ December: Bryd med stress-vane #9: Jeg har en el. flere relationer i mit liv, der dræner mig. Hvordan jeg bliver bedre til at håndtere “energi-slugere” og urimelig adfærd fra andre / Q&A call: tirsdag den 12/12 kl 20

Næste års indhold kommer senere…

 

Bonusmateriale der er tilgængeligt så længe du er medlem:

★ Bonusinterview med Qi gong-instruktør Vibeke Fraling om hvordan Qi gong blev hendes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi. Vibeke fortæller hvad Qi gong er og hvordan du kan bruge det som et meget virkningsfuldt værktøj til at reducere stress. Du får samtidig, som ekstra bonus, 4 af Vibekes enkle qigong øvelser til at reducere stress som video eller lydfil. www.vibekefraling.dk

Der er mere bonusmateriale på vej…

★ Maj: Bonusinterview med Marie Ørum Schwennesen fra Sensitivt Arbejdsliv. Er du særligt sensitiv? I dette interview lærer du, hvordan du passer på dig selv og opbygger en større robusthed hvis du er særligt sensitiv. Du hører også om de faldgruber det er vigtigt at styre uden om som særligt sensitiv for at undgå at blive (yderligere) stresset.

★ Maj: Bonusinterview med Anja Funder fra Sorø Akupunktur og Qi gong. I dette interview kan du høre hvilke stress symptomer akupunktur især kan afhjælpe. Du får også råd om hvordan du finder en akupunktør der er særligt god til at behandle stress symptomer.

★ Juni: Afstressende yoga-video med Anne Goncalves

 

 

Hvad sker der, når du tilmelder dig?

★ Indenfor få minutter modtager du en velkomstmail og dit login til støtteforummet.

★ Du får øjeblikkelig adgang til støtteforummet hvor du kan gå i gang med månedens undervisnings-lydfil og bonusmaterialet med det samme. Du har fri adgang til bonusmaterialet så længe du er medlem.

★ Du bliver inviteret ind i en hemmelig og lukket Facebook gruppe, hvor alle har det til fælles, at de arbejder hen i mod at blive helt fri af stress.

★ Du bliver inviteret til 1 online Q&A call pr. måned, hvor du kan få støtte, sparring og svar på dine spørgsmål om stress. Q&A call’et foregår en hverdagsaften.

★ Hver måned, får du tilsendt en ny inspirations-lydfil eller video (varighed: ca. 15-30 min).

>>> Ja, tak – jeg vil gerne have hjælp til at blive fri af stress <<<

 

Stresscoach Stine LundgaardHvem står bag støtteforummet?

Jeg hedder Stine Lundgaard, og er stressrådgiver og coach.

De sidste 5 år har jeg især arbejdet med at hjælpe stressramte fri af stress.

Men jeg er mere end “bare” en fagperson med en masse viden om stress. Jeg kender også til stress fra mit eget liv og krop, og til at befinde mig i gråzonen hvor den skadelig stress opbygges – som er det jeg i sær har fokus på her i støtteforummet.

Jeg skriver løbende artikler om stress her på min hjemmeside. Og jeg underviser og rådgiver sygemeldte, ledige, medarbejdere og ledere gennem individuelle samtaler og online forløb.

 

Venligst vær opmærksom på, at:

- Jeg IKKE anbefaler at du tilmelder dig online støtteforummet, hvis du er i starten af din sygemelding med stress. Her i støtteforummet vil der især være fokus på at reflektere over årsagerne til din stress, samt at igangsætte forandringer. Dette anbefaler jeg ikke i starten af en stress-sygemelding, hvor det er bedst at have fokus på at skabe ro og få stressen ud af kroppen.

- Dit login er privat, og at du må IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med/til andre.

- Dit medlemsskab fornyes automatisk hver måned, og du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab.

© 2017 Stine Lundgaard

Copyright © 2012 Stine Lundgaard